середа, 17 жовтня 2012 13:02

Велика вода у Варшаві: Польща та Англія не зіграли через зливу
15

Фото: ФОТО: Reuters

Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) оголосила, що матч відбірного турніру чемпіонату світу-2014 між збірними Польщі та Англії пройде 17 жовтня. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

Спочатку матч повинен був пройти 16 жовтня на Національному стадіоні у Варшаві і початися о 22:00 за київським часом. Однак через сильний дощ, який йшов у польській столиці, арбітр Джанлука Роккі спочатку переніс початок гри на годину. Потім представники ФІФА і команд вирішили скасувати зустріч, оскільки поле стало непридатним для проведення гри.

Матч відбудеться на тій же арені 17 жовтня о 18:00 за київським часом.

Головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон розкритикував польську сторону за те, що вона не змогла забезпечити проведення матчу. Національний стадіон обладнаний дахом, однак він під час дощу так і не закрився.

Ходжсон висловив подив, чому ніхто не додумався закрити дах. За словами тренера, поляки самі себе покарали, оскільки їм буде важко знову зібрати повний стадіон, через що вони зазнають збитків.

Збірна Англії з сімома очками після трьох ігор очолює групу H. Польща після двох ігор набрала чотири очки.

Англія та Польща є суперниками збірної України по групі. Нагадаємо, вчора українці вдома поступилися команді Чорногорії — 0:1.

Зараз ви читаєте новину «Велика вода у Варшаві: Польща та Англія не зіграли через зливу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути