Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 17:43

Вболівальники запорізького "Металурга" закидали фаєрами "Макдоналдс" з фанами "Севастополя"

Вболівальники запорізького "Металурга" закидали фаєрами "Макдоналдс" з фанами "Севастополя"

У неділю, 16 жовтня, запорізький "Металург" приймав на своєму полі стадіону "Славутич-Арена" футбольну команду "Севастополь" в рамках Чемпіонату України Першої ліги.

Напередодні матчу вболівальники обох команд влаштували справжню бійню в центрі міста, яка пройшла з перевагою місцевих жителів. Відступаючи, приїжджі фанати прийняли рішення забарикадуватися в ресторані "Макдоналдс", посівши терасу на другому поверсі будівлі.

Реакція запорожців була проста - в бойовому угарі вони постаралися буквально викурити севастопольців, закидавши заклад петардами, димовими шашками, пляшками та іншими руки стоять матеріалами.

"Близько 50-ти фанатів почали закидати другий поверх димовими шашками і фаєрами, чим дуже спантеличили відвідувачів та персонал кафе", - повідомив очевидець.

В результаті заворушень було затримано більше 50 осіб.

За інформацією прес-служби футбольного клубу "Металург" заворушення продовжилися і в ході гри - на поле прорвалися три людини. Служба безпеки клубу з'ясовує, хто вибігав на поле після закінчення гри, і обіцяє покарати порушників.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники запорізького "Металурга" закидали фаєрами "Макдоналдс" з фанами "Севастополя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути