середа, 16 листопада 2011 10:55

Вболівальники збірної України простояли у корках три години

Вболівальники збірної України простояли у корках три години

Вчора у Львові відбувся товариський футбольний поєдинок між збірними командами України та Австрії. "Арена Львів", яку збудували до матчів Євро 2012 знаходиться у південній частині Львова на вул. Стрийській-Кільцевій. За три години до матчу усі прилеглі вулиці до стадіону були паралізовані траспортними корками.

"Я їхав по об'їзній, зі сторони вулиці Городоцької. За чотири кілометри до стадіону почалася тягучка. Водії порушували правила. Виїжджали на зустрічну смугу, - розказує Gazeta.ua відеооператор місцевого телебачення Олексій Рапіта. - Такий неконтрольований рух спричинив кілька ДТП. Це ще більше пригальмувало пересування. Безпорадні даїшники, які стояли практично на кожному кроці, взагалі перестали пускати транспорт у напрямку стадіону. Водії залишали автівки на узбіччях і далі йшли пішки. Довелось і нам з камерою та штативом пішки добиратися до стадіону. Друзі кажуть, аналогічні ситуації були на усіх під'їздах до стадіону".

Вболівальники незадоволені і спекуляціями, що виникли навколо квитків. Продажем перепусток займалась мережа магазинів "Вухо Ком". Там продали лише 6000 квитків. Торгували ними один день — у середу, 9 листопада. Як повідомлялося раніше, у продаж мало надійти понад 32 тисячі.

" У ту середу я пішов в магазин на проспекті Свободи. Черга була на 50 метрів, - розказав студент "Львівської політехніки" Тарас. - Вистояв чотири години, а потім вийшов працівник того магазину і повідомив, що вже всі квитки продані. Наступного дня і до самого матчу квитків ніде офіційно не продавали. Ми з друзями були в шоці. Так вболівали за той стадіон, так чекали того матчу — а попасти туди неможливо.

В понеділок через знайомих вдалося купити два білети по 50 гривень. Хоч насправді їх ціна — 20. То якась міфічна історія з тими квитками. Як так може бути — офіційно продали 6 тисяч, а весь стадіон на 32 тисячі місць був заповнений. Хто на тому нажився?"

Кажуть, найдешевші квитки з рук біля стадіону "Арена-Львів" можна було придбати за 70-100 грн.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники збірної України простояли у корках три години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути