Ексклюзиви
середа, 26 травня 2010 13:37

Вболівальник поставив $ 1млн. на перемогу Федерера в матчі "Ролан Гаррос"

Вболівальник поставив $ 1млн. на перемогу Федерера в матчі "Ролан Гаррос"
Невідомий вболівальник поставив один мільйон доларів на перемогу швейцарського тенісиста Роджера Федерера в матчі другого кола Відкритого чемпіонату Франції (Roland Garros), пише англійське видання The Daily Telegraph. У другому раунді Федерер зустрінеться з Алехандро Фальєю з Колумбії, що займає 70-е місце в світовому рейтингу.

Вболівальник, ім'я якого не називається, зробив ставку в букмекерській конторі TAB Sportsbet. Коефіцієнт на перемогу Федерера становить 1,01. Це означає, що у разі перемоги швейцарця вболівальник виграє 10 тисяч доларів. Інформацію про велику ставкою підтвердив офіційний представник TAB Sportsbet Гленн Мансі.

Матч Федерер - Фалья відбудеться в середу, 26 травня. Швейцарець, що є першою ракеткою світу, в першому колі обіграв австрійця Петера Лущака (6:4, 6:1, 6:2), а Фалья взяв верх над сербом Янко Тіпсаревічем (6:1, 6:2, 6:3).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник поставив $ 1млн. на перемогу Федерера в матчі "Ролан Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути