Ексклюзиви
пʼятниця, 30 вересня 2011 11:25

Боксер вийде на ринг після 26 років в'язниці

Боксер вийде на ринг після 26 років в'язниці

Американський боксер Дьюї Бозелла, який 26 років провів у в'язниці, дебютує на професійному ринзі. 52-річний Бозелла проведе бій 15 грудня в Лос-Анджелесі. Через віку і відсутності досвіду Бозелла довелося пройти ряд тестів. 29 вересня боксер отримав ліцензію від Атлетичної комісії штату Каліфорнія, повідомляє ESPN.

Поєдинок за участю Бозелла відбудеться в рамках боксерського шоу, головною подією якого стане бій чемпіона світу за версією WBC у вазі до 79,4 кілограма американця Бернарда Хопкінса зі співвітчизником Чедом Доусоном.

Бозелла проведе бій у вазі до 90,9 кілограма. Суперник 52-річного боксера поки не визначився.

У молодості Бозелла був боксером-любителем. У 1983 році спортсмен був визнаний винним у вбивстві 92-річної жінки. Бозелла багато років намагався довести, що вирок винесений помилково, а доказів його провини немає, і в 2009 році спортсмену це вдалося, після чого Бозелла вийшов на свободу.

У період ув'язнення у в'язниці Сінг-Сінг Бозелла став чемпіоном серед ув'язнених з боксу, причому спортсмен не зазнав жодної поразки. У в'язниці Бозеллі також здобув вищу освіту і вважався зразковим ув'язненим.

Зараз ви читаєте новину «Боксер вийде на ринг після 26 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути