вівторок, 20 липня 2021 10:05

Бій кривдника Ломаченка на межі зриву

Бій кривдника Ломаченка на межі зриву
Теофімо Лопес володіє 4 чемпіонськими поясами. Фото: Вoxingscene.com

Поєдинок між австралійським Джорджем Камбососом-молодшим і абсолютним чемпіоном у легкій вазі Теофімо Лопесом під загрозою зриву.

Американський боксер не хоче летіти в Австралію та готовий відмовитися від одного зі своїх чемпіонських поясів, про це повідомив інсайдер Майк Коппінджер.

"Я не думаю, що цей бій відбудеться. Девід Макуотер, менеджер Теофімо, сказав, що вони скоріше звільнять титул IBF, ніж відправляться до Австралії та підуть на 14-денний карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли Ф'юрі захищатиме чемпіонський пояс

Безумовно, Лопес - чемпіон, і його команда вважає, що він повинен мати перевагу. Вони займають таку позицію: "Ми втратили 5 мільйонів доларів, намагаючись організувати бій. Тепер ми хочемо повернути гроші назад".

Бокс стає популярним в Австралії, а Камбосос викликає великий інтерес, він з Сіднея. Іде битва з IBF. Потрібно подивитися, що говорять правила IBF, але я б сказав, що поєдинок Лопес - Камбосос не відбудеться.

Мені сказали, що в такому разі, як я і передбачав, Top Rank вже обговорює бій Ломаченко - Лопес 2, який, можливо, влаштують до кінця року. Мені подобається цей реванш", - цитує Коппінджера Boxing News 24.

Бій між Лопесом та Комбососом був запланований на 19 червня, але його скасували через позитивний тест на коронавірус в американця. Тепер поєдинок має відбутися в серпні.

В останньому поєдинку Василь Ломаченко переміг японця Майоші Накатані.

18 жовтня 2020 року Ломаченко програв одноголосним рішенням суддів Лопесу. Після чого американець став абсолютним чемпіоном світу з боксу в легкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Бій кривдника Ломаченка на межі зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути