Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2011 10:38

Блошенко став бронзовим призер етапу Гран-прі з дзюдо

Блошенко став бронзовим призер етапу Гран-прі з дзюдо

18 грудня, у Циндао (Китай) завершився етап Гран-прі з дзюдо. У заключний день змагань в активі українців одна нагорода. Артем Блошенко став бронзовим призером у ваговій категорії до 100 кг.

На шляху до п'єдесталу українець переміг бразильця Лучано Корреа, монгола Тімуулена Баттулга, у чвертьфіналі - росіянина Асхаба Костоєва, а в півфіналі поступився грузину - Левану Жоржоліані, який згодом став срібним призером. Переміг південнокореєць Хі Тай Хван.

Володимир Сорока (до 73 кг) посів п'яте місце, поступившись у чвертьфіналі майбутньому переможцю - корейцеві Кі-Чун Вангу.

За підсумками турніру в загальнокомандному заліку українці з одним золотом, двома бронзами і одним п'ятим місцем посіли шосте місце з 61-ї команди. Нагадаємо, в перший день змагань переможцем став Георгій Зантарая (до 60 кг), бронзовим призером - Сергій Дробот (до 66 кг).

Перше місце у збірної Китаю (3-2-5-6), другими стали корейці (3-2-2-4), третіми-японці (2-2-2-3), четвертими - монголи (1-1-2 -2), п'ятими - росіяни (1-0-3-3).

Зараз ви читаєте новину «Блошенко став бронзовим призер етапу Гран-прі з дзюдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути