Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 11:55

Битва поглядів: Усик вперше подивився в очі своєму супернику

Битва поглядів: Усик вперше подивився в очі своєму супернику
Усик і Брієдіс проведуть бій 27 січня в Ризі

Український чемпіон WBO у важкій вазі Олександр Усик (13-0, 11 КО) вперше зустрівся віч-на-віч з володарем титулу WBC Майрісом Брієдісом (24-0, 18 КО) на прес-конференції в Ризі.

"Важко буде в рингу, коли ми будемо боксувати. Там легко не буває. А те, що бій не відбувся в Україні? Організатори не знайшли необхідної арени, але нічого страшного. Побудуємо і будемо проводити.

Я радий, що бій буде в Ризі. Для мене головне, що я боксуватиму проти чемпіона світу, адже це об'єднання поясів. А де він буде проходити - це вже другорядне. Навіть якби бій призначили на місяці, ми б поїхали туди і боксували там", - дав свій коментар Усик.

"Переможець нашого бою увійде в зал слави боксу і стане одним з найкращих боксерів світу. Я повністю готовий до бою, ви зможете побачити мій прогрес 27 січня в рингу. Ми добре готуємося до цього бою в тренувальному таборі в Іспанії. Олександр - це топ-боксер з відмінною аматорською кар'єрою. Я розумію, що він хоче забрати мій пояс, але я його так просто не віддам", - повідомив Брієдіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик показав неймовірну швидкість рук на тренуванні

Півфінал World Boxing Super Series Усик - Брієдіс пройде в Ризі 27 січня.

9 вересня Усик здобув перемогу над німцем Марко Хуком в десятому раунді технічним нокаутом і вийшов до півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії.

Брієдіс свій бій 1/4 фіналу виграв не так переконливо. Латиш пройшов всю дистанцію в домашньому поєдинку проти Майка Переса.

Зараз ви читаєте новину «Битва поглядів: Усик вперше подивився в очі своєму супернику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути