неділя, 23 грудня 2018 14:53

Біатлон: результати останньої гонки року серед чоловіків

Біатлон: результати останньої гонки року серед чоловіків
Норвежець Йоханес Бьо виграв третій етап Кубка світу з біатлону

Завершився третій етап Кубка світу з біатлону серед чоловіків. Третю поспіль перемогу здобув норвежець Йоханес Бьо. Українці, зокрема Дмитро Підручний, повторити попередні досягнення не змогли.

"На дистанції Дімі поки важко, і своє він намагається брати за рахунок якісної роботи на вогневих рубежах. Сьогодні вийшло відпрацювати з двома промахами, що призвело кращого з українців на 17-ю позицію.

Після фінішу Дмитро в досить різких інтонаціях поскаржився на підготовку лиж, сказавши, що в цьому сезоні помилки сервіс-бригади носять системний характер. Проте, етап в Нове-Мєсто - однозначно в плюс для Підручного: три класних старту - два в двадцятці кращих і один - в кольорах! Дякую за роботу, капітан!

Другий з наших хлопців Артем Прима був менш щасливий на вогневих рубежах, допустивши сім промахів. Швидкість Артема також була не дуже високою - можливо, з тих же озвученим Підручний причин. Сьогодні у Артема 27-й результат. Але навіть сам факт потрапляння в елітну гонку - вже прогрес в порівнянні з попереднім сезоном, коли ні в одному з п'яти чоловічих мас-стартів наші біатлоністи не були представлені зовсім.

Перший триместр сезону двоє українців закінчують на сусідніх позиціях: Артем Прима - 27-й, Дмитро Підручний - 28-й. А ось перевага лідера тотала Йоханнеса Бе вже стає непристойним, як для короткої дистанції трьох етапів Кубка світу - норвежець свого найближчого переслідувача випереджає вже на 116 балів! І тепер уже тільки в січні ми дізнаємося, чи зможе хтось кинути рукавичку гегемонові цього сезону", - розповівдає biathlon.com.ua.

Мас-старт. Чоловіки
1. Йоханнес Тінгнес Бе (0 + 0 + 0 + 0) 37: 25,2
2. Кантен Фійон Майї (0 + 0 + 1 + 1) +46,5
3. Євген Гараничев (0 + 0 + 0 + 0) +54,1
...
17. Дмитро Підручний (1 + 0 + 0 + 1) +2: 43,6
27. Артем Прима (2 + 3 + 1 + 1) +4: 22,9

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлон: результати жіночої гонки переслідування

Сьогодні також відбудться мас-старт у жінок. Початок гонки о 15:30.

Зараз ви читаєте новину «Біатлон: результати останньої гонки року серед чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути