Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2009 12:14

Берлусконі хоче для "Мілана" молодого наставника

Берлусконі хоче для "Мілана" молодого наставника

Головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті після матчу з "Удінезе" (2:1) заявив, що він не збирається тренувати команду, в якій його не хочуть бачити.

Тим самим Анчелотті відповів на критику в свою адресу з боку власника команди Сільвіо Берлусконі, який вважає, що в невдачах команди винен головний тренер команди.

"Звичайно, я хочу залишитися в "Мілані", але якщо мене тут не хочуть бачити, я піду. Я збираюся найближчим часом зустрітися з керівництвом клубу, і ми вирішимо всі питання раз і назавжди", - говорить Анчелотті.

У свою чергу багато британських спостерігачів вже зробили висновок, що італійський фахівець тим самим дає зрозуміти про свій намір очолити лондонський "Челсі", про що його вже довгий час просить власник "аристократів" Роман Абрамович. Карло таки буде в "Челсі", - упевнені на Туманному Альбіоні.

В той час президент "Мілана" Сільвіо Берлусконі заявив, що влітку на тренерський місток команди може прийти молодий фахівець. Але відбудеться це в тому випадку, якщо нинішній наставник Карло Анчелотті таки піде з команди. Під керівництвом Анчелотті "Мілан" двічі вигравав Лігу чемпіонів - в 2003 і 2007 роках, а сезоні-2004/05 вийшов у фінал турніру.

"Якщо Анчелотті ухвалить рішення залишити клуб, ми розлучимося тепло. Неодмінно подякуємо йому за блискучу роботу та історичні перемоги, - зізнається Берлусконі. - Він був, є та залишиться членом нашої великої футбольної сім"ї. Вважаю, що на зміну Анчелотті міг би прийти молодий та енергійний тренер".

За матеріалами terrikon.dn.ua, livesport.ru, СЭ

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі хоче для "Мілана" молодого наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути