Ексклюзиви
середа, 14 березня 2018 20:47

"Баварія" очікувано приєдналася до чвертьфіналістів Ліги чемпіонів

"Баварія" очікувано приєдналася до чвертьфіналістів Ліги чемпіонів
Баварія вийшла в 1/4 ЛЧ. Фото: UA-Football

Результат протистояння фактично був вирішений ще в Мюнхені, коли "Баварія" розгромила "Бешикташ" з рахунком 5:0. А отже матч-відповідь став просто екскурсією для німців.

Однак не дивлячись на більш ніж комфортну перевагу Юпп Хайнкес привіз у Стамбул основний склад. Левандовскі, Мюллєр та Рібері вийшли в старті.

Командам нічого було втрачати і вони зіграли у відкритий футбол. І вже на 18 хвилині гості відкрили рахунок в цьому поєдинку. З подачі Мюллєра відзначився Алькантара. Загалом перший тайм пройшов під повним контролем "мюнхенців", які могли відзначитись більше ніж раз. Однак трохи не вистачало точності в завершальній стадії. "Бешикташ" також відповів кількома моментами, однак серйозної небезпеки Ульрайх біль своїх воріт не відчув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ордець поховав "Шахтар", Моуріньйо вилетів з Ліги чемпіонів

Другий тайм розпочався з автоголу Генюля. Захисник "орлів" зрізав м'яч у власні ворота, 0:2. На 59 хвилині сталась історична подія! Вперше за всю історію протистоянь з "Баварією" "чорні орли" змогли вразити ворота суперника. 33-річний Вагнер Лав скористався помилкою оборонців, та проштовхнув м'яч повз воротаря, 1:2. За вісім хвилин до кінця основного часу "баварці" забили втретє. Вагнер, що вийшов на заміну, замкнув подачу впритул розстрілявши голкіпера. До кінця матчу команди мали ще моменти, демонстрували красивий, атакувальний футбол, однак рахунок на табло більше не змінювався,

Баварія впевнено проходить у наступну стадію турніру. А Хайнкес встановлює рекорд турніру, здобувши 11 перемог поспіль. "Бешикташ" завершує свій виступ в Лізі Чемпіонів, та зможе сконцентруватись на внутрішньому чемпіонаті.

Бешикташ - Баварія 1:3

Бешикташ: Зенгін - Генюль, Уйсал, Медель, Еркін, - Куарежма, Оз'якуп, Арслан(60'Хатчинсон) , Ленс(60' Таліска) - Пектемек, Вагнер Лав(75' Бабель).

Баварія: Ульрайх - Хуммельс, Боатенг, Алаба, Мартінес - Відаль, Алькантара(35` Родрігес) , Рафінья - Мюллер, Левандовскі(68' Вагнер), Рібері.

Голи: Лав 59'- Алькантара 18', Генюл(аг) 46', Вагнер 84'.

А вже за годину відбудеться центральний матч ігрового дня. В останньому матчі 1/8 Ліги Чмпіонів Барселона зіграє проти Челсі. На "Камп Ноу" очікується справжня битва, оскільки перший матч в Лондоні завершився з рахунком 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" очікувано приєдналася до чвертьфіналістів Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути