Ексклюзиви
пʼятниця, 13 лютого 2009 14:30

Баскетболіст "Будівельника" знявся у кліпі "Скрябіна"

Баскетболіст київського "Будівельника" Володимир Орленко взяв участь в зйомках кліпу на нову пісню гурту "Скрябін" - "Кинули". Засновники кліпу стверджують, що їхній витвір – це акт проти бардака, що панує в країні.

Зйомки кліпу проходили на київській студії "Фільм.ua" під керівництвом режисера Віктора Скуратівського. Володимир Орленко знявся в ролі самого себе – баскетболіста з країни, в якій влада "кинула" народ.

Нове відео – це акт протесту проти ідіотизму

В роботі задіяні також інші люди різних професій, що уособлюють українську націю. В кліпі вони наспівують пісню і грають на різних інструментах. Шахтар, лікар, спортсмен, священник, міліціонер і навіть бандит розуміють, що їх "кинули": "Нас прости кинули. Як лохів розвели за спинами…".


Орленко має зріст 2,15 м. (ukrbl.com)

Нове відео – це акт протесту проти ситуації, що склалася в країні, стверджує автор і лідер "Скрябіна" Кузьма. На його думку, пісня підштовхне людей до боротьби за справедливість:

"Я не можу зрозуміти, як люди можуть співати про квіточки, про те, що в нас все добре, коли у деяких нема що їсти. Я хочу, щоб люди, які побачать цю роботу, зрозуміли, що не можна і далі проявляти непокору до того ідіотизму, що зараз відбувається".

Зйомки зайняли цілий день. Поява кліпу в телеефірі плануєтья уже в неділю, 15 лютого, пише офіційний сайт УБЛ.

Зараз ви читаєте новину «Баскетболіст "Будівельника" знявся у кліпі "Скрябіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути