вівторок, 05 листопада 2013 09:41

"Байєр" боїться "Шахтар" - Луческу

 "Байєр" боїться "Шахтар" - Луческу
Мірча Луческу сподівається на хороше суддівство у матчі з "Байєром" ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про свої очікування від майбутнього матчу Ліги чемпіонів проти "Байєра".

"Для того щоб вийти з групи, завтрашня гра з леверкузенцями - найважливіша. Результат першого поєдинку дає їм якусь перевагу, тому що при рівності очок увага звертається на різницю забитих і пропущених м'ячів саме тих клубів, які набирають однакову кількість очок.

Ту ж перевагу ми мали минулого року перед "Челсі". Хоча варто відзначити, що результат зовсім не відповідав і не відображав те, що було на футбольному полі в Леверкузені.

Якщо взяти перший тайм, то крім гола вони більше нічого не створили. У нас був хороший момент наприкінці - повинні були забивати і зрівнювати рахунок. Була рівна гра.

На другий тайм було завдання ризикувати і показати більш атакуючий футбол, ніж у першому. Помилка арбітра призвела до того, що команда вже була не такою, якою мала бути в другому таймі. Почалася просто агонія. Ми зовсім перестали виконувати те, про що домовлялися, і, на жаль, сталося те, що сталося.

Цим, напевно, можна пояснити помилку Андрія у четвертому голі у наші ворота. Думаю, що якби було нормальне суддівство і не той пенальті, який зруйнував усе, цієї помилки Андрія напевно б не було. А після другого голу у наші ворота забили ще один м'яч - швидше за все, це було стовідсоткове "поза грою", якого, на жаль, не помітили.

Якщо не брати до уваги суддівські помилки, то можу сказати, що це приблизно дві рівні команди. І завтра, при нашій публіці, при гарній підтримці, ми повинні добитися хорошого результату.

Природно, вони ризикували в чемпіонаті, виставляючи на матч з "Айнтрахтом" п'ять нових футболістів. Але це підтверджує те, що вони посилено готуються до гри з нами. І напевно нас не тільки поважають, а й бояться. Ще раз повторю, це дуже важливий матч для нас. Як і для "Байєра", - заявив Луческу.

Нагадаємо, сьогодні у Донецьку відбудеться матч "Шахтар" - "Байєр". Початок зустрічі о 21:45. Пряма трансляція на каналі 1+1.

Зараз ви читаєте новину « "Байєр" боїться "Шахтар" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути