Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2011 01:11

"Атмосфера в "Динамо" чудова"-Суркіс

"Атмосфера в "Динамо" чудова"-Суркіс

У "Динамо" чудова атмосфера, а зіграти яскраво проти донецького "Металурга" завадили кадрові проблеми. Про це після матчу сказав президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"На полі була не тільки наша команда, але й суперник, який діяв дуже грамотно, організовано перекрив фланги. Ми могли пройти тільки через центр, іншого шляху не було. Напевно, тому Сьомін перевів Гусєва ліворуч, і випустив ще одного нападника. Саме Аді скинув м'яч Вукоєвичу, коли він забив переможний гол. І ще в першому таймі нам не дали два пенальті. Команда виграла і боролася до останніх хвилин, аналогічно потрібно було діяти з "Сток Сіті", - сказав Ігор Михайлович.

Перед грою "Динамо" зіткнулося з серйозними кадровими проблемами.

"Нам дуже не вистачає травмованого Попова. Крім того, дискваліфікацію відбувають Мілевський і Алієв. Шевченко вранці вийшов на тренування, але у нього проблеми з коліном, також пошкодження отримав Шовсковскій, він "потягнув" спину на розминці. В результаті, не змогли зіграти п'ятеро футболістів основного складу", - зауважив Суркіс.

За його словами, з мікрокліматом в команді, незважаючи на відсутність реальних шансів на вихід в плей-офф Ліги Європи, все в порядку.

"Атмосфера в команді? Чудова. У футболі ніхто не застрахований від невдач. Якщо після кожної нічиї чи поразки будемо посипати голову попелом, у нас немає перспективи. А в кваліфікації головного тренера у мене не було ніяких сумнівів", - підкреслив президент біло-синіх.

"Де будемо грати з "Маккабі"? Тут, на стадіоні імені Лобановського", - сказав він.

Нагадаємо, в матчі 19 туру "Динамо" - "Металург" (Донецьк) кияни здобули перемогу з рахунком 1:0.

Зараз ви читаєте новину «"Атмосфера в "Динамо" чудова"-Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути