Ексклюзиви
середа, 06 травня 2009 10:29

Аршавін хоче, щоб "Челсі" та "Барселона" пробивали пенальті

Аршавін хоче, щоб "Челсі" та "Барселона" пробивали пенальті

Нападаючий "Арсеналу" Андрій Аршавін напередодні другого півфінального матчу Ліги чемпіонів "Челсі" - "Барселона" оцінив сили команд, а також заявив, що хоче побачити серію післяматчевих 11-метрових ударів.

"У першому матчі "Челсі" показав невластивий йому футбол, але в цьому не було чогось надприродного: маючи в центрі таких гравців, як Ессьєн, Лемпард і Баллак, можна зруйнувати гру будь-якого суперника", - відзначив футболіст.

У деяких англійських газетах Хіддінка потім мало не в боязкості звинуватили, але сам Гус спокійно відповів недоброзичливцям: "Скажіть мені, а хто ще в цьому році не пропустив на Ноу Камп?"

"Можна було позмагатися з Барсою у відкритому футболі, але до чого це приводить, ми всі побачили минулої неділі. "Реал" - не найостанніша команда в світі - отримав у себе вдома 2:6. А 0:0 у будь-якому випадку краще, ніж навіть 2:3", - розповів він.

"Природно, "Барселона" відчуватиме себе куди упевненіше, ніж якби приїхала відразу після нульової нічиєї. Взагалі матч на Стемфорд Брідж буде дуже цікавим. Багато голів я в ньому не чекаю. І якщо "Барса" заб"є, "Челсі" доведеться дуже непросто", - додав Аршавін.

"Всім відомо, що я люблю "Барселону", але бажати поразки Гусу Хіддінку - вище за мої сили, навіть якщо б я захотів цього. Тому хай буде так, як буде", - розповів Андрій.

"Прогноз на матч? Хочу побачити в ньому серію одинадцятиметрових. Це, правда, означатиме ще одну нульову нічию, але мені, проте, хочеться, щоб все вирішилося в серії пенальті", - завершив він.

Сьогодні, 6 травня, на Стемфорд Брідж відбудеться матч-відповідь півфіналу Ліги Чемпіонів між "Барселоною" і "Челсі".

За матеріалами КорреспонденТ.net, from-ua

Зараз ви читаєте новину «Аршавін хоче, щоб "Челсі" та "Барселона" пробивали пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути