Ексклюзиви
вівторок, 03 травня 2011 12:50

"Арсенал" представив форму присвячену 125-річчю клубу
5

"Арсенал" представив нову домашню форму, в якій лондонці будуть виступати в наступному сезоні, повідомляє офіційний сайт "канонірів".

Дизайн оновленої форми, присвяченій 125-річчю клубу, розробила компанія Nike. На честь ювілею клубний логотип на футболках гравців буде прикрашений двома гілками - лавровою і дубовою з 15 листків. Вони символізують 15 осіб, які в 1886 році заснували "Арсенал".

Нова форма вже доступна до попередніх замовлень на офіційному сайті "Арсеналу".

Нагадаємо, клуб заснований в 1886 році, виступає в англійській Прем'єр-лізі і провів більшу частину своєї історії у верхньому дивізіоні англійського футболу. Один з клубів-засновників англійської Прем'єр-ліги в 1992 році.

Є одним з найуспішніших клубів Англії. "Арсенал" 13 разів ставав чемпіоном Англії, 10 разів вигравав Кубок Англії. Також клуб є рекордсменом за кількістю сезонів поспіль, проведених у вищому дивізіоні чемпіонату Англії (з 1919 по н.ч.).

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" представив форму присвячену 125-річчю клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути