середа, 26 травня 2021 15:19

Ярославський вибиратиме тренера між Маркевичем і Кучером

Ярославський вибиратиме тренера між Маркевичем і Кучером
Маркевич останні роки не працював тренером. Фото: УАФ

Колишній президент "Металіста" Олександр Ярославський оцінив роботу Олександра Кучера в "Металі". Також бізнесмен відповів на питання про можливе призначення Мирона Маркевича на посаду наставника відродженого "Металіста".

"Будь-яке змагання виграти непросто. У нього ж теж немає Соси, Шав'єра, Тайсона. З тими футболістами, які в нього були в розпорядженні, напевно, непросто виграти. Коли ви мені дасте Роналду і Мессі до складу, так мені і тренер не потрібен буде, я сам готовий тренувати, - сказав Ярославський в інтерв'ю виданню "Телеграф".

Чи є ймовірність того, що в "Металісті" працюватиме Маркевич? Це некоректно говорити, по-перше, щодо Мирона Богдановича. Адже що таке консультант для нього? І друге питання до нинішнього тренера - Олександра Кучера. Тому я не хочу обговорювати цю тему, це некоректно стосовно них обох".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я ридав без футболу дев'ять років – Ярославський

Мирон Маркевич тренував "Металіст" з 2005 по 2014 роки. При ньому команда вигравала срібні медалі чемпіонату України, а також грала в чвертьфіналі Ліги Європи. Пізніше з "Дніпром" Маркевич вийшов у фінал турніру, де програв "Севільї".

29 травня в Харкові пройде останній матч "Металу" у другій лізі - проти "Кривбасу". На цій зустрічі планується повернення Олександра Ярославського на стадіон "Металіст". У харківському клубі готуються, що Ярославський приїде підтримати "Метал", щоб показати, що він вболіває за цю команду, і зустрітися з уболівальниками і розповісти про плани на наступний сезон. Яким буде "Метал" в наступному році, буде це "Метал" або "Металіст", якими будуть трансфери.

Зараз ви читаєте новину «Ярославський вибиратиме тренера між Маркевичем і Кучером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути