Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2021 00:19

Арбітр допоміг "Реалу" переграти "Аталанту". "Сіті" розібрався з "Боруссією"

Арбітр допоміг "Реалу" переграти "Аталанту". "Сіті" розібрався з "Боруссією"
70 хвилин матчу "Реал" грав у більшості. Фото Reuters

Мадридський "Реал" обіграв у гостях італійську "Аталанту" – 1:0 - в матчі 1/8 Ліги чемпіонів. Гол забив Ферлан Менді на 85-ій хвилині матчу.

Гру зламало раннє вилучення півзахисника "Аталанти" Ремо Фройлера. В дуже спірній ситуації арбітр Тобіас Штілер вирішив показати червону картку гравцеві господарів, коли явний гольовий момент Менді не створив. Після цього "Аталанта" була позбавлена можливості грати в свій футбол й змушена була решту часу відбивати атаки мадридців. Гравців для звичного тотального пресингу "Реала" вже не було.

Ще більше ускладнила гру травма форварда "Аталанти" Дувана Сапати. В ситуації, коли команда залишилася в меншості, позбутися ще й таранного форварда – занадто важкий удар. Муріель - сильний у позиційній атаці, однак, залишившись наодинці в оточенні захисників "Реала", Луїс витратив занадто багато сил і був замінений на 61-ій хвилині.

Ілічич не виграв жодного єдиноборства, знехотя повертався в оборону й випробовував терпіння тренера

Несподівано головним іменинником став лівий захисник гостей Менді. Він став причиною вилучення Фройлера й він же забив єдиний м'яч крученим ударом з-за меж карного майданчика. Головним же розчаруванням гри стала форма Йосипа Ілічича. Недавній лідер "Аталанти", замінивши Муріеля на 61-ій хвилині, банально відбував номер на полі. Йосип не виграв жодного єдиноборства, знехотя повертався в оборону й випробовував терпіння тренера. Зрештою воно увірвалося за 5 хвилин до завершення матчу, перед голом Менді. Гасперіні замість Іличича випустив українця Руслана Малиновського, який нічим особливим не запам'ятався. Інший наш співвітчизник у складі "Аталанти", Віктор Коваленко, не заявлений на Лігу чемпіонів.

М'яч "Реала" можна вважати випадковим. У гостей, які залишилися без 9 травмованих виконавців, банально не було ким підсилити гру, щоби дотиснути господарів, що грали в меншості. Вихід двох дублерів – Серхіо Аріги й Хуго Дуро - показав, наскільки великі кадрові проблеми має Мадрид.

Попри перемогу гостям рано спочивати на лаврах. Гру-відповідь команди почнуть у рівних складах, а оборона "Реала" не виглядить непохідною. Інтрига в протистоянні залишається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" заслужено переміг "Атлетико", "Баварія" не мала проблем в Римі - як все було у Лізі чемпіонів

У паралельній грі в Будапешті "Манчестер" легко розібрався з кривдником "Шахтаря" – менхенгладбаською "Боруссією" – 2:0. Українець Олександр Зінченко просидів матч у запасі.

Зараз ви читаєте новину «Арбітр допоміг "Реалу" переграти "Аталанту". "Сіті" розібрався з "Боруссією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути