субота, 23 червня 2012 14:01

Ангелу Меркель освистали на матчі Німеччина-Греція

Ангелу Меркель освистали на матчі Німеччина-Греція
Ангела Меркель не звертала уваги на грецьких уболівальників. Фото: afp.com

Вболівальники збірної Греції під час чвертьфінального матчу Євро-2012 між Німеччиною і Грецією освистали канцлера Німеччини Ангелу Меркель, яка була присутня на стадіоні. Про це повідомляє Associated Press.

За даними агентства, на матчі був вивішений банер: "У Вас можуть бути наші мільярди, але не трофей". Скоріш за все, таким чином греки нагадали німцям, що їх збірна ставала переможцем Євро в 2004 році, а Німеччина останній раз святкувала перемогу на турнірі тільки в 1996-му...

Варто відзначити, що сама канцлер не звертала на вболівальників збірної Греції ніякої уваги. Під час матчу вона голосно раділа кожному забитому голу Німеччиною. Матч між Німеччиною і Грецією закінчився з рахунком 4:2 на користь німців.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Льов танцював на очах Меркель і Туска

Багато греків недолюблюють Ангелу Меркель через жорстку політику ФРН щодо держав, які зазнали боргової кризі в єврозоні, передусім у Греції.

У Німеччині наполягають на тому, що країни ЄС і Міжнародний валютний фонд можуть допомагати Греції тільки за умови значного скорочення дефіциту бюджету, що веде до урізання соціальних програм і пенсій, масових звільнень у державному секторі.

Зараз ви читаєте новину «Ангелу Меркель освистали на матчі Німеччина-Греція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути