Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2011 16:43

Агресивні футболісти "Шахтаря" знялися для календаря

У 2012 році гравці донецького "Шахтаря" постануть перед уболівальниками в досить незвичному образі. Мова йде про великий перекидний календар, який відрізняється від всіх інших за своєю концепцією і творчим задумом.

Тематика календаря, який з'явиться у продажу після 25 грудня, наступна: "ФК "Шахтар"- обличчя спортивного Донецька". Адже майбутній рік у зв'язку з проведенням чемпіонату Європи з футболу стане знаковим як для України в цілому, так і для міста зокрема. А "Шахтар" у спортивному плані є для Донецька захистом, опорою і надією.

У зйомках для календаря взяли участь абсолютно всі "гірники". Фотографування гравців протягом п'яти днів проводилося за містом, на базі "Кірша". Відкриємо невеликий секрет: у новому календарі не буде ні натяку на гламур або нудотність. Навпаки - "Шахтар" постане перед уболівальниками в брутальній ролі захисників міста.

ВІДЕО: Гравці "Шахтаря" рекламують автозаправку

"Хлопці трохи ніяковіли, що їм потрібно постати в такому жорсткому, а десь навіть агресивному образі, - розповідає Ірина Еркан, керівник проекту. - Насправді вони всі досить веселі. Футболістам було нелегко зіграти цю роль, особливо молодим хлопцям. Найкраще, мабуть, впоралися Олександр Кучер і Олексій Гай, які швидко "зловили хвилю".

Ще одна родзинка нового календаря: дванадцять приголомшливих панорам Донецька, які чудово вживаються поруч з великими портретами суворих гравців "Шахтаря". З цією метою були придбані ексклюзивні права на публікацію знімків у трьох донецьких фотографів.

Зараз ви читаєте новину «Агресивні футболісти "Шахтаря" знялися для календаря ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути