понеділок, 11 червня 2012 02:44

"Я був у Донецьку і тепер нічого не боюся" - найпопулярніші футболки-сувеніри в кемпінгу
19

Фото: ФОТО: Тетяна ЗАРОВНА

Донецький кемпінг-парк, який порівняли з Освенцимом (судячи з висловлювань в Твіттері, які опублікував Володимир Ар'єв), хвалять гості з Франції, Росії і Великобританії. У цьому переконався кореспондент Gazeta.ua 10 червня.

- Ми в захваті від кемпінгу, хоча приїхали вчора дуже втомлені і сподівалися поспати, а музика на дискотеці трохи заважала, - сказав Gazeta.ua 27-річний Пол, який приїхав з Лондона разом з товаришами 27-річним Шамом і 24-ленім Шоном.

Увечері в день відкриття, 9 червня, на території кемпінг-парку пройшла перша пінна вечірка. Для мешканців кемпінгу всі розваги безкоштовні, а для жителів міста, які хочуть приєднатися, вхід коштує 50 гривень.

Англійці складають більшу частину жителів містечка. Вони відзначають місцеву гостинність і з задоволенням купують сувеніри. Найпопулярніший з них - футболка з написом: "Я був у Донецьку і тепер нічого не боюся".

На території кемпінгу кидаються в очі намети з рекламою МММ. Гостей приваблюють ціни на їжу і напої. Вони знаходяться на рівні середніх цін в донецьких кафе. Пиво, наприклад, коштує 15 - 20 гривень за півлітра.

Обслуговування відбувається за безготівковим розрахунком - за допомогою пластикової картки, яку можна придбати і поповнити в кемпінгу. Туалети і душові підключені до каналізації.

Трансляції матчів на великому екрані не проводяться, але можна вболівати біля телевізорів, що стоять в пунктах харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власники кемпінг-парку в Донецьку знизили ціну втричі, поки туристів не густо

Є в кемпінг-парку медпункт, покер-клуб, тренажери.

Намети, в яких селять туристів, не закриваються. В нематчевий день койко-місце в наметі на трьох коштує 50 гривень, в такій же кімнаті на двох койко-місце обійдеться в 140 гривень. Ніч в наметі з одним ліжком обійдеться в 200 гривень. У вартість входить ночівля і плед. Зарядити телефон можна в спеціальних місцях, залишити цінні речі і валізи - в камерах схову.

-Ми заплатили 600 гривень за ніч на шістьох, і вважаємо, що це не дорого, - розповіли туристи з Росії.

Родзинкою кемпінг-парку вважають надувний басейн, біля якого в сорокаградусну спеку недільну засмагали бажаючі, а також айс-бар. Це незвичайне місце дозволяє освіжитися тим, хто перегрівся або хоче протверезіти.

- Усередині постійна температура мінус 18, щоб туди потрапити, потрібно заплатити 50 гривень. Вам дадуть алкогольний коктейль і пончо, щоб не постраждали від перепаду температур. Спочатку хвилина в тамбурі, потім п'ять хвилин, щоб охолодитися - такий весь атракціон, - розповів гід Богдан.

У той же час, в кемпінг-парку не готовий спортмайданчик, на якому планувалося проводити матчі з волейболу та футболу між уболівальниками. Активно тривають будівельні роботи.

Ніч на 11 червня в кемпінгу провели близько 1,5 тис. туристів. На ночівлю розмістилися більше десяти автобудинків і 30 туристів у власних наметах. Доба для тих, хто приїхав з автобудинками, коштує 140 гривень. Автотуристи помітили, що дороги на під'їзді до кемпінг-парку різко відрізняються в кращу сторону в порівнянні зі звичайними дорогами в Україні.

 

Зараз ви читаєте новину «"Я був у Донецьку і тепер нічого не боюся" - найпопулярніші футболки-сувеніри в кемпінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути