четвер, 15 серпня 2019 23:25

5 головних висновків матчу "АЗ" - "Маріуполь": легка прогулянка для господарів

5 головних висновків матчу "АЗ" - "Маріуполь": легка прогулянка для господарів
Стенгс розпочав розгром "Маріуполя"

"Маріуполь" нічого не зміг протиставити "АЗ" у матчі-відповіді 3 раунду кваліфікації Ліги Європи. Підопічні Олександра Бабича в гостях поступилися 4:0 . За сумою двох матчах рахунок аналогічний грі в Гаагі( "АЗ" не міг грати на своєму стадіоні через обвал даху).

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри в Нідерландах:

Рівень команд виявився різним. З самого початку гри складалося враження, що "АЗ" сильніший та в будь - який потрібний момент можуть додати. Тільки господарі поля вмикали швидкості - підопічні Бабича відразу мали великі проблеми.

"Маріуполь" був інертний в атаці. Перша гра у Одесі завершилася 0:0. Можливий гол команди Бабича відкривав перед ними широкі можливості. В таку разі, господарям поля потрібно було вже забивати двічі. "Маріуполь" протягом першого тайму тільки думав про захист власних воріт. Отримав хоч якісь моменти, тільки коли вже рахунок був 2:0.

В другому таймі "АЗ" відпочивав. Після того, як рахунок в кінці першого тайму став 2:0 стало зрозуміло, що тільки диво може "Маріуполю" допомогти пройти далі. Господарі відверто збавили темп гри. В першому таймі вони грали із запасом, а тут взагалі зупинилися.

Інтрига після першого тайму зникла

Гра в три центральні оборонці себе не виправдала. "АЗ" дуже просто доходив до воріт Худжамова не зустрічаючи особливого опору. Центральні захисники "Маріуполя" не змогли стримати суперника. Навіть гра у три оборонці не принесла команді Бабича надійності.

Кращим гравцем у складі "Маріуполя" був Вакула. "Маріуполю" було дуже важко в атаці, особливо без свого основного форварда Фоміна. Ініціативу на себе взяв 20 річний Владислав Вакула. Уродженець Бердичева намагався загостити гру, шукати м'яч на чужій половині поля, але його старань було замало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 головних висновків матчу "Зоря" - ЦСКА: команда Скрипника з труднощами проходить далі


Наступний свій матч "Маріуполь" проведе 25 серпня проти "Шахтаря" в рамках чемпіонату України.

Зараз ви читаєте новину «5 головних висновків матчу "АЗ" - "Маріуполь": легка прогулянка для господарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути