неділя, 01 квітня 2018 19:30

19-річний футболіст "зробив" три очки для "Динамо" в Маріуполі

19-річний футболіст "зробив" три очки для "Динамо" в Маріуполі
Микола Шапаренко відзначився голом і результативним пасом

Київське "Динамо" обіграло в Маріуполі однойменний клуб - 3:2. Матч був дуже принциповим після відмови киян приїхати до головного міста Приазов'я в першому колі чемпіонату.

"Динамо" провело бездарний перший тайм – жодного моменту, жодної гостроти. Якби маріупольці були сміливішими, то все для киян могло закінчитися значно гірше аніж одним пропущеним голом. Трійка півзахисників киян – Гармаш, Морозюк і Буяльський взагалі не проявляла жодного креативу в атаці. Олександр Хацкевич обмежений кадровим вибором, зміг оперативно визначити найслабшу ланку – Морозюка й замінити його.

Це дало плоди в другому таймі. 19-річний Шапаренко дуже хотів відзначитися в рідному місті. Микола відразу взявся працювати за двох і відзначився гольовим пасом на Бесєдіна та диво-ударом в дев'ятку воріт Худжамова.

Молодий Шапаренко дуже хотів відзначитися в рідному місті

Схоже, усі тактичні резерви киян – талановита молодь, яка рветься грати в основному складі столичного гранда. Ні ветерани, ні легіонери запалу й бажання боротьби не виказують зовсім. Якщо підтягнуться до основи Алібеков і Ледньов – "Динамо" може згадати часи початку незалежності, коли гриміло ціле покоління талановитих на чолі із Шевченком і Ребровим.

"Маріуполь" підкосив гол Шапаренка. Навіть момент із першим пропущеним м'ячем не вибив азовців із колії. Вони легко перехопили ініціативу й, здавалося, не відпустять киян. Але ще більше за гравців два останні м'ячі "Динамо" розчарували місцевих уболівальників. За 20 хвилин до кінця гри деякі з них вже потяглися до виходу. До Англії в Маріуполі ще далеко.

Лише кадровий голод дозволив вийти на поле Гармашу. З такою грою Денису годі мріяти про збірну. Треба думати, якби не повторити долю Хачеріді. Навряд чи Хацкевич у кращій ситуації надасть Денису ще один шанс.



"Маріуполь"

Худжамов,Насонов, Яворський, Дава, Демірі, Дедечко (Ігнатенко, 79) Пихальонок, Мишньов, Тотовицький, Болбат (Діденко, 73), Чурко (Тищенко, 73).


"Динамо"

Бойко, Шабанов, Кенджьора, Пиварич, Бурда, Морозюк (Шапаренко, 46), Ротань, Гармаш, (Шепелєв, 75) Буяльський, Циганков, Беседін.


Голи: Тотовицький, 29, 78, Бесєдін, 48, Шапаренко, 64, Циганков, 72

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вболівальників "Динамо" не пустять у Маріуполь без документів

Перед грою "Шахтаря" із "Зорею" (19:30) кияни скоротили відставання від лідера до трьох очок

Зараз ви читаєте новину «19-річний футболіст "зробив" три очки для "Динамо" в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути