середа, 21 грудня 2011 10:14

15 стюардів "Арени-Львів" звільнили за хабарництво - ЗМІ

15 стюардів "Арени-Львів" звільнили за хабарництво - ЗМІ

15 стюардів, що обслуговували один із секторів нового стадіону "Арена-Львів", звільнили після першого ж матчу. Причиною масового звільнення стало нібито хабарництво.

Стюарди брали гроші і пропускали на стадіон без квитка, - повідомляють джерела програми "Об'єкт-2012. Вся правда про Євро!", яка виходить на телеканалі ZIK.

Звільнили працівників стадіону після футбольного матчу між збірними України та Австрії, який відбувся 15 листопада. Квитки на футбол швидко розкупили, тому деякі з уболівальників спробували потрапити на стадіон, давши "на руку" стюардам і правоохоронцям. Вболівальники стверджували, коштувало це їм 50-100 грн.

У дирекції з будівництва та експлуатації стадіону цю інформацію спростували. Кажуть, заміна стюардів дійсно відбулася. Але лише через недостатні професійні якості. Студенти, яких набрали на цю роботу, мовляв, несерйозно ставилися до своїх обов'язків: замість того, щоб стежити за безпекою на трибунах, дивилися футбольний матч.

Зараз ви читаєте новину «15 стюардів "Арени-Львів" звільнили за хабарництво - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути