Ексклюзиви
вівторок, 28 червня 2011 18:47

62-а ракетка світу вийшла у півфінал Вімблдону
6

Фото: Reuters

Німецька тенісистка Сабіна Лісицькі, що займає 62-е місце в світовому рейтингу, вийшла у півфінал Вімблдону - третього в сезоні турніру "Великого шолома". 28 червня Лісицькі в матчі 1 / 4 фіналу перемогла дев'яту ракетку турніру француженку Маріон Бартолі з рахунком 6:4, 6:7 (4:7), 6:1, повідомляє офіційний сайт Вімблдону.

У півфіналі німецька тенісистка зустрінеться з переможницею матчу Домініка Цибулкова (Словаччина) - Марія Шарапова (Росія). Ця гра повинна відбутися пізніше 29 червня. Крім того, на вівторок заплановані матчі 1 / 4 фіналу Таміра Пажек (Австрія) - Вікторія Азаренко (Білорусь) і Петра Квітова (Чехія) - Цвєтана Піронкова (Болгарія).

Лісицькі, якій 22 вересня виповниться 22 роки, раніше на турнірах "Великого шолома" ніколи не проходила далі 1 / 4 фіналу (це сталося на Вімблдоні-2009). На Вімблдоні-2011 вона перемогла, зокрема, третю ракетку турніру і чинну чемпіонку Roland Garros китаянку Лі На.

Що стосується чоловічої частини турніру, то матчі 1 / 4 фіналу відбудуться 29 червня. Іспанець Рафаель Надаль зіграє з американцем Марді Фішем, британець Енді Мюррей - з іспанцем Фелісіано Лопесом, француз Жо-Вільфрід Тсонга - зі швейцарцем Роджером Федерером, австралієць Бернард Томіч - з сербом Новаком Джоковічем.

Зараз ви читаєте новину «62-а ракетка світу вийшла у півфінал Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути