вівторок, 29 березня 2011 08:40

Українська "молодіжка" не зуміла переграти збірну Данії

Українська "молодіжка" не зуміла переграти збірну Данії

28 березня молодіжна збірна України під керівництвом Павла Яковенка провела товариську гру з господарями Євро-2011 данцями. У Херлінзі молодіжна збірна України не змогла утримати перемогу, пропустивши 2 гола за останні 23 хвилини гри.

Ще в дебюті матчу нашій команді вдалося вийти вперед завдяки класним діям Романа Зозулі, який вивів на побачення з голкіпером півзахисника "Зорі" Максима Білого, який без проблем реалізував свій момент. У дебюті другої половини гри ще одна відмінна комбінація українців завершилася скидкою того ж Зозулі на іншого динамівця Дениса Гармаша, який прибрав зі свого шляху захисника і пробив повз голкіпера Данії.

Щоправда, в середині другого тайму Ніколасу Біллю вдалося скоротити відставання в рахунку (у цьому епізоді помилився захисник "Ворскли" Євген Селін), а ще через 10 хвилин зрівняти рахунок. Той самий Білль з близької відстані пробив головою - Бойко не допоміг. Кінцівка гри проходила за переваги господарів, але українцям вдалося втримати нічийний рахунок.

Нагадаємо, що кількома днями раніше команда Павла Яковенка у рідних стінах переграла команду Ісландії (3:2), також пропустивши два голи в кінцівці гри.

Данія - Україна - 2:2

Голи: Білль, 67, 79 - Білий, 21, Гармаш, 48.

Данія: Лоссл, Рандруп, Святченко, Бьєлланд (К. Поульсен, 74), Крістіансен, Фенгер, Йенсен (Драхман, 79), Білль, Васс, Йоргенсен, Юслгард.

Україна: Бойко - Бутко, Кривцов, Путівцев, Селін - Віценець, Гармаш (Федорчук, 80) - Морозюк (Лисенко, 64), Голодюк, Білий - Зозуля.

Попередження: Бьєлланд, Юслгард, Білль - Голодюк, Гармаш, Білий.

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" не зуміла переграти збірну Данії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути