Ексклюзиви
неділя, 20 лютого 2011 11:57

У "Реала" не виникло труднощів у матчі з "Леванте"

У "Реала" не виникло труднощів у матчі з "Леванте"

Мадридський "Реал" досяг впевненої перемоги над "Леванте" в чемпіонаті Іспанії з футболу.

Зустріч 24-го туру, яка відбулася в суботу на "Сантьяго Бернабеу", завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів. Авторами голів стали Карім Бензема (6-а хвилина) і Рікарду Карвалью (41).

У підсумку "Реал" набрав 60 очок і тепер всього на два бали відстає від лідера Приклади "Барселони". Правда, у синьо-гранатових є матч в запасі, повідомляє РИА Новости.

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью після матчу зазначив, що задоволений самовіддачею своїх гравців, а також пояснив, чому він не дав відпочити Кріштіану Роналду перед зустріччю 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з "Ліоном".

"Мені сподобалося, що команда серйозно поставилася до цього матчу. Подібні ігри перед Лігою чемпіонів можуть мати деякі труднощі, тому що футболісти заздалегідь можуть концентруватися на єврокубках. Команда зіграла чудово, вона була повністю сфокусована на цій зустрічі.

Знали, що "Леванте" може ускладнити нам життя. Це команда з організованою обороною, але ми забили швидкий гол і взяли ситуацію під свій контроль. Для нас сьогодні було важливо досягти перемоги і дати відпочити деяким футболістам.

Кріштіану завжди подобається грати. Він у гарній фізичній формі і не відчуває втоми, то чому я повинен був садити його на лавку? Так, футболіст у будь-який момент може отримати травму. Ризик є завжди, але з цим нічого не поробиш.

Думаю, цілком нормально, що я дав відпочити Хабі та Озілу, які будуть грати в наступному матчі, враховуючи, що в мене було, ким їх замінити", - наводить слова португальця офіційний сайт клубу.

У "Леванте" залишилося 24 очки, вона ділить 15-16 місця зі "Спортингом" у турнірній таблиці.

Реал - Леванте - 2:0 (2:0, 0:0)

Голи: 1:0 - Бензема (7), 2:0 - Карвалью (41).

РЕАЛ: Адан, Рамос, Карвалью, Альбіоль, Марсело, Ласс, Хедіра, Ді Марія (Адебайор, 76), Кака (Озіл, 76), Роналду, Бензема (Гаго, 85).

Зараз ви читаєте новину «У "Реала" не виникло труднощів у матчі з "Леванте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути