неділя, 31 жовтня 2010 16:40

Голкіпер "Кривбаса" повторив подвиг Палопа у матчі з "Арсеналом" (ВІДЕО)

Голкіпер "Кривбаса" повторив подвиг Палопа у матчі з "Арсеналом" (ВІДЕО)
Досить нудний матч у Кривому Розі залишиться в історії завдяки голу, який забив воротар "Кривбасу" Євген Боровик. Вже в доданий час він прибіг до штрафного майданчика гостей на розіграш кутового і врятував гру для своєї команди, ударом головою зрівнявши рахунок.

За великим рахунком, нічиєї в цьому матчі "Кривбас" не заслуговував. Команда не змогла організувати навіть щось схоже на рятівний штурм. Не показавши характеру, не маючи техніки, з незрозумілою тактикою господарі виглядали дуже примітивно.

На їхньому тлі, "Арсенал" постав командою організованою, яка чітко виконує своє скромне завдання. Кияни домінували і в першому таймі, але забити змогли тільки після перерви. Правда, пенальті, призначений у ворота "Кривбасу", був далеко не бездоганним, але він був логічний.

Після цього цілий тайм "Кривбас" намагався вичавити із себе хоч щось, схоже на футбол. Але так і не спромігся на це, поки не прийшов час Боровика.

Чемпіонат України.

15-й тур.

"Кривбас" - "Арсенал К" 1:1 (0:0)

Голи: Закарлюка, 49 (пенальті) (0:1); Боровик, 91 (1:1)

"Кривбас": Боровик; Лисицький; Хомченовський (Гоцирідзе, 27; Каверін, 41; Мотуз, 59); Рожок; Максимов; Куценко; Кіцута; Даниловський; Валєєв; Костишин; Іващенко А.

"Арсенал К": Рева; Шоава; Єщенко; Шершун; Богданов (Старгородський, 46); Данилов, Гусєв Р.; Грицай; Закарлюка; Самодін (Мазілу, 78); Шацьких (Міколюнас, 69)
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Кривбаса" повторив подвиг Палопа у матчі з "Арсеналом" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути