середа, 05 вересня 2012 18:33

Cуперник Віталія Кличка няньчився з дітьми на тренуванні
9

Віталій Кличко провів справжній боксерський майстер-клас
Фото: ФОТО: Reuters

У московському парку "Красная Пресня" пройшло відкрите тренування 11-разового чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка і німця Мануеля Чарра.

Подивитися за тренуванням боксерів пришли сотні любителів боксу, деякі з них тримали українські прапори, передає УКРІНФОРМ.

Першим тренування провів Чарр. Він спочатку декілька хвилин побоксував зі своїм тренером Валерієм Бєловим, а потім на ринг запросили кілька маленьких дітей, з якими німець намагався "боксувати", тікав від них, а також показово падав.

У свою черга Віталій Кличко провів справжній боксерський майстер-клас. Причому тренування проходило під музику, а сам український боксер постійно зупинявся, щоб прокоментувати і пояснити свої дії глядачам. За його словами, насправді тренування триває близько 3 годин, але для глядачів воно було скорочено до 15 хвилин.

Український боксер спочатку провів розминку, потім тренування продовжилося стрибками на скакалці. "Ніколи не думав, що буду стрибати на скакалці краще від багатьох дівчат в нашому дворі", - сказав Кличко-старший і додав, що він може стрибати на скакалці більше години.

Далі український боксер показав зі своїм тренером Фріцем Здунеком, як відпрацьовуються удари під час тренувань. Кличко повідомив, що, готуючись до поєдинку, він займався легкою атлетикою, плаванням, а також вправами на координацію і витривалість.

Він повідомив, що у нього вже підготовлено план на бій, а ті комбінації, які боксер показав на тренуванні, під час поєдинку використовуватися не будуть. "Я спеціально вводив в оману Чарра", - сказав Кличко.

Водночас він підкреслив, що повністю готовий до бою зі своїм противником. "Проведено більше ніж 100 раундів спарингів, і мої спаринг-партнери дуже раді, що все благополучно закінчилося. Я пробіг більше ніж 150 км і проплив не менше ніж 30 км. Повністю готовий, але останній тиждень перед боєм найважливіший, адже все залежить від концентрації", - сказав Кличко.

Чемпіон світу зазначив, що найбільш незвичайні умови, де він проводив тренування, були в Казані в 1991 році, коли на вулиці було мінус сорок, а в залі - не набагато тепліше.

Зараз ви читаєте новину «Cуперник Віталія Кличка няньчився з дітьми на тренуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути