субота, 07 липня 2018 14:18

Українських програмістів забрали працювати в Лондон

Українських програмістів забрали працювати в Лондон
У британській програмі Techstars візьмуть участь стартапи Flawless App і Let "s Enhance Фото: Logist.FM

Акселератор Techstars обрав два українські стартапи, які отримають $120 тис. та переїдуть працювати до Лондона. Це розробки Flawless App і Let "s Enhance.

Flawless App - це інструмент для порівняння дизайну з реальним мобільним додатком під час розробки, заснований Ахмедом Сулейманом і Лізою Дзюбою в 2015 році. Flawless App дозволяє розробнику знайти та виправити візуальні помилки в мобільних додатках до того, як вони потраплять до користувача. Засновники відзначають, що за допомогою інструменту розробники можуть економити понад 30 годин щомісяця. Серед клієнтів Flawless App - фахівці з Uber, Basecamp, Disney, eBay, Nike, Qiwi, Spotify, повідомляє AIN.UA.

Let"s Enhance - платформа обробки зображень за допомогою нейромереж, яка дозволяє збільшити розподілення картинок в чотири рази, мінімізуючи втрати якості, відновлюючи деталі та підвищуючи їхню чіткість. Проект було розпочато в листопаді 2017 року Владиславом Пранскевічусом, Софією Швець і Олександром Савсуненком. Від старту платформою скористалося понад 350 тис людей, а зараз команда готує старт версії для компаній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український стартап отримав всесвітнє визнання

Кожна команда отримає додаткові сервіси інфраструктурних рішень, такі як Amazon, PayPal, SendGrid. За участь у програмі Techstars бере частку в проекті розміром в 6%.

Українська компанія Effa ввійшла до п'ятірки кращих стартапів світу в сфері клімату на конкурсі в Німеччині. Українці презентували одноразову зубну щітку, виготовлену з переробленого паперу та екологічно чистих матеріалів, які не наносять шкоди природі.

Всього на конкурс Clim@, що вперше проводився організацією Finance in Motion у Франкфурті, було подано триста заявок. Рівень учасників, за словами співзасновниці Effa Дар'ї Василенко, – дуже високий, а їхній стартап – чи не наймолодший: йому якраз виповнюється рік.

Зараз ви читаєте новину «Українських програмістів забрали працювати в Лондон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути