Ексклюзиви
четвер, 14 вересня 2017 12:25

Українці створили конкурента Facebook

"Нову соціальну мережу "ЄСВОЄ" не чекає доля "загиблої" Ukrainians. Масштабний проект стане реальним конкурентом не тільки забороненим російським соцмережам, але й таким всесвітньо відомим гігантам, як Facebook", - каже Олександра Струмчинська, засновниця нового ресурсу "ЄСВОЄ" та колишній координатор нещодавно закритої соцмережі Ukrainians.

Автор: прінтскрін
  Уже за 15 днів користувачі зможуть зареєструватися на новому ресурсі
Уже за 15 днів користувачі зможуть зареєструватися на новому ресурсі

"Роботу над ресурсом розпочали ще в травні цього року, однак вирішили оголосити про старт проекту лише на фінальній стадії. Так вийшло, що це збіглося в часі із закриттям ресурсу Ukrainians. Навіть якби його не заморозили, "ЄСВОЄ" вийшов би на інтернет-ринок. Це два кардинально різні проекти", - розповіла Gazeta.ua Олександра Струмчинська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розробники розповіли, чому знищили українську соцмережу Ukrainians

Над новим проектом працюють українські програмісти, каже засновниця. Подробиць не розголошує.

"Новина про закриття Ukrainians сколихнула українців і викликала широке обурення та обговорення. Та насправді стало це початком новішого, інноваційного продукту, про презентацію якого ми оголосили сьогодні. Проект за рахунок свого масштабного підходу, інноваційності та ґрунтовності розуміння потреб від звичайних користувачів до бізнес-еліти об'єднає не лише українців, а й громадян інших держав. Більше розповімо на презентації проекту наприкінці вересня", - каже дівчина.

Автор: Facebook Олександра Струмчинська
  Олександра Струмчинська
Олександра Струмчинська

"ЄСВОЄ" має відмінності зі звичайними соціальними мережами.

"Перш за все - це контент (музика, кіно). Вони будуть цілком легальні. Ми бойкотуємо піратський продукт. По-друге, "ЄСВОЄ" - це також і бізнес-мережа, в якій кожен користувач (за потреби) зможе заробляти. Ми пропонуємо інструменти як для початку власного бізнесу, так і для покращення ефективної роботи вже існуючого. Також значну увагу ми приділимо ігровим додаткам", - розповідає Олександра Струмчинська.

Уже наприкінці вересня користувачі зможуть зареєструватися у новій соціальній мережі. Творці ресурсу обіцяють, що вже на початковому етапі відкриють доступ до ігрових додатків - розважальних і розвивальних.

Про появу соціального ресурсу "ЄСВОЄ" його засновниця Олександра Струмчинська повідомила 12 вересня. Після закриття Ukrainians, яка мала стати альтернативою закритого "ВКонтакте", його ідейні розробники активно взялися допрацьовувати інший проект - "ЄСВОЄ".

"Наша команда збирається змінити, хоча, ні... Наша команда уже змінює саму суть поняття "соціальна мережа". Останні століття українці користувалися чужим: чи то російським, чи то американським... Однак сьогодні ми з гордістю заявляємо про те, що у нас є - своє", - написала у Facebook Олександра Струмчинська.

Зараз ви читаєте новину «Українці створили конкурента Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути