вівторок, 09 січня 2018 21:39

Тисячі комп'ютерів перестали вмикатися після оновлення від Microsoft

  Microsoft припинила розповсюдження оновлень безпеки для виправлення вразливостей Meltdown і Spectre для комп'ютерів AMD. Фото: Комсомольська правда
Microsoft припинила розповсюдження оновлень безпеки для виправлення вразливостей Meltdown і Spectre для комп'ютерів AMD. Фото: Комсомольська правда

Microsoft припинила розповсюдження оновлень безпеки для виправлення вразливостей Meltdown і Spectre для комп'ютерів AMD.

Розповсюдження зупинили, коли користувачі стали скаржитися, що після оновлення їх ПК не включаються, повідомляє Internetua.

Форум підтримки Microsoft був буквально завалений скаргами власників комп'ютерів з процесорами AMD. Microsoft звинувачує компанію в неточності складання необхідної документації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft судиться з адміністрацією Трампа

"Після розслідування Microsoft визначила, що деякі чіпсети AMD не відповідають документації, раніше наданої Microsoft. Вони необхідні для розробки оновлень операційної системи Windows для захисту від вразливостей, відомих як Spectre і Meltdown", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, зараз Microsoft працює спільно з AMD над вирішенням проблеми і випуску коректного патча. Постраждалим необхідно буде відвідати сайт Microsoft для отримання коректного оновлення.

Корпорація Microsoft представила портативні комп'ютери Surface Book другого покоління. Пристрої будуть у версіях з 13,5- і 15-дюймовим дисплеєм з високою роздільною здатністю PixelSense.

Зараз ви читаєте новину «Тисячі комп'ютерів перестали вмикатися після оновлення від Microsoft». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути