вівторок, 23 квітня 2019 15:58

Samsung відклала початок продажів нового смартфона

Samsung відклала початок продажів нового смартфона
Компанія відклала запуск на невизначений термін. Фото:images.unian.net

Компанія Samsung Electronics відкликає всі зразки Galaxy Fold. Їх раніше відправили для тестування, щоб перевірити повідомлення про поломку екранів.

Почали надходити наступного дня після того, як компанія відклала запуск смартфона, пише Рейтер.

Повернути смартфони вирішили, як кілька оглядачів повідомили про проблеми в роботі дисплея напередодні призначеного на 26 квітня запуску смартфона з екраном, що складається, у США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Instagram з'явиться 2 нові функції

Компанія відклала запуск на невизначений термін. За повідомленням Samsung, проблеми з дисплеєм можуть бути пов'язані з впливом на відкриті ділянки петель.

Акції Samsung завершили торги вівторка зниженням на 0,3%, а акції постачальника петель для Galaxy Fold, KH Vatec Co Ltd втратили 3%. За словами аналітиків, хоча проблема не позначиться на балансі Samsung, перенесення запуску підриває зусилля компанії, спрямовані на створення іміджу новатора.

"З іншого боку, у нас є можливість вирішити цю проблему і виправити її перед продажем смартфонів широкій аудиторії, щоб не було подібних скарг", - сказав один із співробітників Samsung, який захотів залишитися неназваним.

Компанія Xiaomi готує до випуску новий телефон. Смартфон із ймовірною назвою Redmi SD855 можуть оснастити висувною селфі-камерою. Це буде один із найдешевших телефонів на базі Snapdragon 855.

Зараз ви читаєте новину «Samsung відклала початок продажів нового смартфона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути