Ексклюзиви
середа, 22 листопада 2017 20:35

Шлях Маска: 5 рецептів успішної роботи

Шлях Маска: 5 рецептів успішної роботи
Ілон Маск - засновник, власник, генеральний директор і головний інженер SpaceX. Компанію заснував у 2002 році. Фото: ИноСМИ

Ілон Маск трудоголік. Того ж вимагає від своїх підлеглих. Беручи на роботу працівників, мільярдер перш за все звертає увагу на здатність кандидата працювати у команді, вирішувати комплексні проблеми та завдання.

"Ми завжди ґрунтовно вивчаємо досягнення по резюме. Успіхи мають багато авторів, тому важливо визначити, хто дійсно зробив відкриття. І мені байдуже, має ця людина університетський диплом чи закінчила середню школу", - каже Маск.

Один з колишніх співробітників SpaceX розповів, як це працювати на Маска, пише Business Insider.

1. Маску важливе фізичне здоров'я співробітників. Він дає їм достатньо часу на відпочинок, безкоштовне харчування та каву. Крім того, в офісі є штатний масажист кімнати відпочинку.

2. Для свої підлеглих Маск пише мотивуючі листи. Часто виступає з промовами.

3. В офіс SpaceX приходять знаменитості. Вони проводять лекції для співробітників компанії. Так, в SpaceX виступали Дженніфер Еністон, Уілл Сміт, Морган Фрімен тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск створив загадковий сайт

4. Ілон Маск дозволяє відвідувати своїм співробітникам будь-які місця компанії. Кожен з працівників компанії може подивитися, як будують ракета або тестують системи.

5. Маск часто організовує своїм співробітникам дозвілля. До прикладу, вони за рахунок компанії разом ходять в кіно на фільми про космос. Щорічно Маск влаштовує грандіозну різдвяну вечірку.

Ілон Маск та співробітник компанії Google Мустафа Сулейман очолити групу зі 116 фахівців, які закликають ООН заборонити використання роботів у військових конфліктах.

Зараз ви читаєте новину «Шлях Маска: 5 рецептів успішної роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути