пʼятниця, 30 січня 2015 16:14

Наслідки анексії: кримчани більше не зможуть оновити Chrome

Наслідки анексії: кримчани більше не зможуть оновити Chrome

Компанія Google почала блокувати завантаження оновлень для браузера Chrome у користувачів, що знаходяться на території анексованого Криму.

Про це повідомляє ресурс TJ, посилаючись на слова жителя Сімферополя.

Відзначається, що користувачі не можуть скористатися функцією автоматичного оновлення Chrome. Крім того, завантажити нову версію браузера з офіційного сайту проекту також не вдається. При спробі перейти по посиланню з'являється повідомлення "404. That's an error. That's all we know". Про аналогічні проблеми повідомляли й інші жителі Криму. За словами одного з користувачів, Google заблокував для жителів Криму не тільки доступ до оновлень Chrome, але і до гри Ingress. При цьому, за словами користувачів встановлений браузер і інші сервіси Google продовжують справно працювати. Наприклад, відбувається синхронізація вкладок і контактів між настільним комп'ютером і смартфоном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Google обмежила доступ до платних сервісів для жителів Криму (AdSense AdWords, Google Play). Але компанія може надавати кримським користувачам безкоштовні сервіси.

Зараз ви читаєте новину «Наслідки анексії: кримчани більше не зможуть оновити Chrome». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути