вівторок, 05 грудня 2017 12:10

Користувачі гри CryptoKitties за тиждень витратили $2,5 млн

Менше ніж за тиждень після запуску гри "криптокотенята" додаток став найпопулярнішим у блокчейні Ethereum.

Користувачі гри за тиждень витратили $2,5 млн, повідомляє meduza.io.

Користувачі уклали майже 24 тис. угод і продали понад 19 тис. унікальних "криптокошенята". Середня ціна продажу - $107,23. Найдешевша тварина коштує близько $15. Найдорожчий лот продали за $115 тис.

Автор: tjournal.ru
 

Суть гри CryptoKitties полягає у тому, щоб зібрати максимальну кількість рідкісних кошенят. Їх можна купувати у розробників. Система кожні 15 хв генерує по одній тварині. Крім того, їх можна придбати в інших користувачів. Продають "криптокошенят" через аукціон. На ньому встановлюють стартову і кінцеву ціни. Вартість знижується до тих пір, поки хтось не придбає вихованця.

У кожного кошеняти 256-бітний геном. Він включає набір візуальних і "генетичних" рис. Серед таких колір шерсті, розмір вус чи хвоста, наявність смуг і тощо.

Автор: hi-tech
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google Play склав рейтинг кращих додатків 2017 року

У додатку тварин можна схрещувати - утворювати нові види. Деякі візуальні характеристики тварини можуть передавати потомству. Кошенята з найбільшою кількістю унікальних рис коштують найдорожче.

Наприклад, характеристику "мейнкун" має лише 81 тварина. Це підвищує її вартість. Характеристики "шоколад" або "сфінкс" є тисяч інших кішок.

За сюжетом українського фільму "Сторожова застава" режисера Юрія Ковальова розробили комп'ютерну гру. Гру створили з використанням технологій доповненої реальності. Гру назвали "The Stronghold Defence" ("Сторожова застава: оборона"). Вона стала першою українською грою, яку створили за фільмом. Її розробила команда Signal Red.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі гри CryptoKitties за тиждень витратили $2,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути