Ексклюзиви
вівторок, 05 вересня 2017 10:16

Звідки на сайтах беруться відвідувачі?

Звідки на сайтах беруться відвідувачі?
За SEO просуванням й іншими методиками збільшення відвідуваності слід звертатися до профільних агентств, які дають певні гарантії результату. Фото: ua.seo-engines.com

Сайтів у сучасному інтернеті дуже багато, навіть більше, ніж пересічний користувач зміг би переглянути за все своє життя. І як в такому розмаїтті знайти той ресурс, на сторінках якого буде необхідна інформація, товари, послуги, контакти?

Як правило, користувачі потрапляють на сайти не без допомоги спеціалізованих сервісів, які називаються пошукові системи. Ви вводите запит, який цікавить вас, на сторінках пошукової системи, і вона через частку секунди викладає вам цілий список сайтів, релевантних, тобто, відповідних вказаному запиту.

Саме пошукові системи залишаються основним джерелом трафіку для переважної більшості сайтів. Однак не єдиним. Користувачі можуть переходити за текстовими оголошеннями контекстної реклами на сторінках тих же пошукових систем або сторонніх сайтів, клікати по банерах, переходити за прямими посиланнями. Все це також приносить сайтам, які просуваються, тематичних відвідувачів. Не варто списувати з рахунків соціальні сервіси, які також можуть стати джерелом трафіку в будь-яких нішах.

Проте, пошукове просування або SEO є одним з найбільш ефективних інструментів з видобутку нових відвідувачів. У комплексі з грамотно оформленими контекстними кампаніями, професійним просуванням SMM, іншими методиками SEO може забезпечити практично будь-який ресурс тематичної аудиторією.

У чому полягає розкрутка сайту в пошуковій системі? Завдання SEO просування - "заточити" сайт під певну кількість релевантних запитів, щоб у той момент, коли користувач, він же потенційний клієнт, буде вводити їх на сторінці пошуку, у виданих результатах з'явився саме просувний сайт. Чим більше таких запитів буде охоплено в процесі просування, чим вище буде сайт на сторінці пошукової видачі з більшості запитів - тим більший потенціал для зростання аудиторії.

Варто відзначити, що пошукове просування - це цілий комплекс довгострокових робіт, які зачіпають всі компоненти сайту, включаючи контент, розміщений на його сторінках, метатеги, верстку, дизайн. Свою важливу роль відіграють поведінкові фактори - чим більше користувачів проводять часу на вашому сайті, чим глибше глибина переглядів, тим краще. І все це вимагає уваги фахівців, постійних грошових вливань, часу.

За SEO просуванням й іншими методиками збільшення відвідуваності слід звертатися до профільних агентств, які знають алгоритми роботи пошукових систем і дають певні гарантії результату.

Зараз ви читаєте новину «Звідки на сайтах беруться відвідувачі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути