Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 10:43

Ноутбук в кредит: причини "за"

Комп'ютерна техніка вже давно стала невід'ємною складовою життя сучасної людини. Пристрої мають стильний дизайн і розширений функціонал, забезпечуючи доступ до віртуального розважального середовища і дозволяючи ефективніше вирішувати робочі завдання.

Швидко і просто

Купити ноутбук в кредит - раціональне рішення для тих, кому новий лептоп потрібен вже зараз, а потрібної суми поки немає. В такому випадку магазини передбачають можливість оплати в кредит: погоджуєтеся виплатити потрібну суму з урахуванням відсотків у зазначений час і можете користуватися ноутбуком. Також необхідно внести початковий внесок. При цьому чим меншим він буде, тим вище відсоткова ставка. Акцентною частиною угоди є розмір відсотка, який буде потрібно виплачувати від всієї суми.

Вигідна інвестиція

Для більшості людей покупка в кредит - це реальний шанс придбати сучасну побутову і мобільну техніку, адже можливості накопичити потрібну суму може і не бути. Особливо враховуючи, що вартість електроніки постійно зростає.

  Чому вигідно купувати ноутбук в кредит?
Чому вигідно купувати ноутбук в кредит?
Буде потрібно мінімум документів і часу

Магазини побутової техніки лояльні до своїх клієнтів і встановлюють максимально прості умови отримання кредиту. Щоб придбати ноутбук в кредит, потрібно мінімум документів і часу. Мінімальні вимоги: мати повний 21 рік, офіційно/неофіційно працювати на офіційно зареєстрованій юридичній особі/СПД або самому бути офіційно зареєстрованим СПД.

Сімейний бюджет не постраждає

Набагато простіше виплачувати за ноутбук кілька місяців, ніж розлучитися відразу з солідною сумою. Крім того, це прекрасна можливість заощадити на відсотках - потрібно тільки укластися в пільговий період і повернути гроші в банк до його закінчення.

Паперова тяганина - минуле століття

Сьогодні процедура оформлення кредиту максимально лояльна - оформити покупку ноута в кредит можна прямо в інтернеті і отримати своє замовлення поштою.

Зараз ви читаєте новину «Ноутбук в кредит: причини "за"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути