вівторок, 17 листопада 2015 17:38

Хакери зламали 5 тисяч акаунтів "ІДІЛ" у Twitter

Хакери зламали 5 тисяч акаунтів "ІДІЛ" у Twitter

Хакери з міжнародної організації Anonymous зламали більше п'яти тисяч акаунтів бойовиків "ІДІЛ" у Twitter. Про виконану роботу вони повідомили на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter.

За інформацією представників хакерів, вони змогли зламати більше п'яти тисяч акаунтів у Twitter, пов'язаних з "Ісламським державою".

"Ми повідомляємо, що більш ніж 5500 Twitter акаунтів "ІД" зламані", - повідомляється на сторінці Anonymous.

Представник групи хакерів Алекс Паучер заявив в інтерв'ю RT. Anonymous використовуватиме свої можливості по всьому світу, щоб підірвати активність представників бойовиків в інтернеті. За словами Паучера, можливості хакерів у мережі "можуть перевершувати можливості будь-якого світового уряду щодо стримування ІД в інтернеті".

"Наші здібності зламувати "Ісламську державу" є безпосереднім результатом наших досвідчених хакерів, зломщиків баз даних і шпигунів, яких ми маємо по всьому світу. У нас є люди, які перебувають у безпосередній близькості до "ІД" на землі, що дозволяє легко добувати інформацію про дії "Ісламської держави", - заявив представник Anonymous.

Раніше міжнародна група хакерів Anonymous оголосила кібервійну бойовикам "Ісламської держави" у відповідь на теракти, здійснені в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Хакери зламали 5 тисяч акаунтів "ІДІЛ" у Twitter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути