середа, 03 жовтня 2018 11:55

Чим здивує осіннє оновлення Windows 10

Чим здивує осіннє оновлення Windows 10
Чим здивує осіннє оновлення Windows 10. Фото із відкритих джерел.

Microsoft представила вже шосте велике оновлення для операційної системи Windows 10.

З оновленням користувачам обіцяють багато додаткових функцій: хмарний буфер обміну з історією та синхронізацією, темна тема для "Провідника", додаток "Ваш телефон" для синхронізації зі смартфонами на Android та iOS, клавіатура SwiftKey і багато іншого, передає Еспресо.

Можливо, найбільшим зміною є новий буфер обміну, який дозволить користувачам Windows 10 копіювати контент на всіх комп'ютерах і зберігати історію скопійованого контенту в хмарі. Це особливо корисно, якщо ви використовуєте настільний комп'ютер вдома або на роботі, а потім ноутбук на ходу.

Додаток "Ваш телефон" - Your Phone - дає доступ з ПК до текстових повідомлень (їх можна буде відправляти та отримувати на ПК) і фото на Android, а iPhone - переглядати веб-сторінки з того ж місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без анонсу - Google запустив продаж оновленого пристрою

У браузері Edge з'явилася підтримка оффлайн-словників, навчальних і граматичних інструментів, функція Line Focus підсвічує від одного до п'яти рядків на довгих сторінках, щоб було легше читати.

Зміни також торкнуться PowerPoint і Word, якщо у вас є ліцензовані продукти. Наступне велике оновлення очікується у березні 2019-го.

Після офіційної презентації та продажів новинок компанії Apple користувачі мережі почали скаржитись на несправність зарядки iPhone XS та iPhone XS Max.

Зараз ви читаєте новину «Чим здивує осіннє оновлення Windows 10». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути