Ексклюзиви
вівторок, 14 листопада 2017 11:18

Бездротові навушники - необхідність будь-якого меломана

Бездротові навушники - необхідність будь-якого меломана
Бездротові Bluetooth-навушники - найкращий варіант сьогодення

Бездротові технології добралися до навушників. Те, що асоціювалося з дротами, позбавляється такого "архаїчного" атрибуту. Передача сигналу по дроту - це пережиток минулого століття. Забудьте про те, як розплутували "бороду" з проводів або ховали під одягом, щоб не зачепити чогось. А як вони швидко зношувалися і ламалися: доводилося або міняти (ремонтувати дріт), або, що засмучувало, замінювати їх цілком. Забудьте про такі сумні досліди і по-справжньому насолоджуйтеся музикою.

Bluetooth-навушники - оптимальний варіант

Головним забобоном не купувати такі пристрої є якість сигналу. Вважається, що рівень звучання "старих" навушників кращий, ніж "нових". Це було проблемою ще рік або два тому. Зараз виробники навчилися передавати звук без втрати якості. А це ж і цінують меломани - якість. Для них немає нічого кращого улюбленої музики, яка ллється з класних "вух". Протокол Bluetooth 4.0 мінімізує відсоток втрати якості сигналу. Ця технологія бездротового протоколу забезпечує радіус 10 метрів, але цього більш ніж достатньо. Перевага даного протоколу - якість передачі сигналу і мінімальні втрати, внаслідок механічних перешкод або радіоперешкод. Крім цього, на якому тільки пристрої не вбудований Bluetooth. Важливо тільки перед покупкою смартфона або плеєра, з якого будете слухати музику, уточнити наявність протоколу саме 4-го покоління.

Bluetooth-навушники - сучасні технології та якість. І без будь-яких дротів!

Потрібно сказати, що є бездротові навушники всіх видів і типів, а значить, кожен вибере той, який саме йому переважатиме. Найпоширеніші - внутрішньоканальні "затички", оскільки вони зручні в носінні (недарма це ідеальний варіант для занять спортом або пробіжок) і мають чудову якість звуку. Що стосується великих накладних навушників, які вважаються певним еталоном, то для них пріоритетним залишається "традиційний" тип з'єднання. Хоча все частіше зустрічаються висококласні накладні і без дротів.

Як і з дротяними навушниками, головним критерієм для їх вибору є звук. Одночасно це і ускладнення, адже кожен вибирає сам, які навушники звучать краще саме для нього. І тут вже не посперечаєшся! Але багато що залежить і від пристрою, який відтворює музику. Тому, тут головна рекомендація - піти в магазин і уважно прослухати все бездротові навушники. Тільки так знайдете "свої".

Дизайн "нових" навушників практично нічим не відрізняється від "старих". Вибір конкретної моделі залежить від особистих переваг. Різниця лише в додатковій вазі, але це зворотна сторона медалі - за відсутність кабелів потрібно чимось жертвувати. Акумулятор збільшує вагу (в середньому бездротові навушники важать 100-300 грам). Ємності акумулятора цілком достатньо для 8-12 годин безперервного прослуховування аудіо-контенту. Дорогі моделі виробники оснащують технологією швидкої зарядки або бездротової.

Як бачимо, технології не стоять на місці, і ринок Bluetooth-навушників постійно розвивається. Уже зараз цей формат є кращим серед меломанів. Якщо ви з останніх - приходьте в один з магазинів мережі Фокстрот та виберіть собі бездротові навушники до смаку.

Зараз ви читаєте новину «Бездротові навушники - необхідність будь-якого меломана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути