четвер, 03 вересня 2020 09:30

Зміна оточення, нові прибутки і вихід із депресії: астролог дала прогноз на вересень

Автор: Facebook
  У другій половині року варто утриматись від нових починань - каже Рената Раєвська
У другій половині року варто утриматись від нових починань - каже Рената Раєвська

У вересні багатьом з нас вдасться подолати давні депресії і стреси, отримати нові прибутки й змінити оточення. Про це розповідає астролог Рената Раєвська. У соцмережах ділиться детальним прогнозом на перший місяць осені для всіх знаків зодіаку.

"2 вересня Повний місяць у Рибах допоможе боротися зі стресом, тому багато хто з нас вийде з депресії або меланхолії.

6 вересня Меркурій двічі змінює знак, відповідно, і наше оточення і контакти. Це свого роду "плинність кадрів" в оточенні.

9 вересня Марс розгортається в ретроградний рух, тому, вересень і друга половина року невдала для починань.

17 вересня Молодик зробить кожному приємний подарунок у вигляді нової статті доходу.

29 вересня Юпітер і Сатурн розгортаються в прямий рух", - повідомляє астролог.

"На Овнів у цьому місяці чекає завершення чогось важливого. Якщо ви тривалий час думаєте над тим, як вчинити або вагаєтеся - не бійтеся йти на кардинальні зміни. Вам потрібно змінити вектор напрямку, тактику роботи або середовище.

Тільцям у вересні необхідно оновити енергію. Викинути або роздати нужденним речі, почати очищати свій організм і судини, позбавлятися від недоліків або вад на тілі. Особливу увагу потрібно приділити шлунково-кишковому тракту і підшлунковій.

У Близнюків буде нове знайомство. Хтось зустрінеться з майбутнім партнером, або закохається, будучи в стосунках. Хтось зав'яже відносини з новим партнером по роботі або по новим проєктом. Зараз потрібно використовувати час для корисних контактів.

Раки в цьому місяці можуть щось продати або купити. Якщо ви давно хотіли збути нерухомість чи авто, то в середині місяця це точно вийде. Придбати щось велике і важливе ви зможете під кінець місяця.

Автор: Facebook
 

У Левів можуть бути позитивні зміни на роботі. Все залежатиме від того, до чого ви йшли: підвищення по службі або заробітної плати, поліпшення умов праці, переведення в оплачуваніший департамент із переїздом. Бізнесові питання стабілізуються.

Для Дів загальне тло місяця може бути напружене. Відчуєте перешкоди на шляху до бажаного. Або це буде невпевненість у силах чи в собі, або інші обставини вклиняться як перешкоди. Намагайтеся продумувати кожен крок.

Терези переглянуть свою роботу в технічній частині. Ви переосмислите і, скоріш за все, почнете фінансове життя з чистого аркуша. Візьмете на себе додаткові зобов'язання в роботі і сімейному колі.

Скорпіонам потрібно приділяти більше уваги фізичному і психічному здоров'ю. Робота може пригальмовувати до 14 листопада.

У Стрільців місяць сконцентрований на паперах і фінансах. Здивуєтеся постійним клопотам: переклади, домовленості, оформлення. Якщо у вас конкретно нічого не намічається, то займатиметеся цим як помічник у сімейному колективі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодна людина не прийшла у світ просто так, кожна має місію - астролог Рената Раєвська

Якщо у Козерогів тривалий час щось гальмувало - відносини, робота, справи, пов'язані з документами, кредитами і банками, то наприкінці вересня обставини набиратимуть обертів на вашу користь або все зрушиться з мертвої точки.

Водолії вирішать стати дисциплінованішими. Зокрема, будете причетні до закону, податкової і до інших держсистем. Не порушуйте на дорогах, якщо ви водій авто.

Марс у складному аспекті до Сатурна в гороскопі Риб може створювати конфліктні ситуації з начальством, батьками або чоловіком, якщо він набагато старший. Вкладати гроші в цьому місяці вам будь-куди не варто", - радить Рената Раєвська.

У середньовіччі церква контролювала всі сфери людського життя. При цьому не забороняла складання гороскопів та астрологію.

Тоді астрологія була нерозривно пов'язана з медициною та викладалася на медичних факультетах середньовічних університетів. Студент, який хотів отримати ступінь доктора медицини, мусив скласти іспит з цієї дисципліни. Астрологією займалися високоосвічені люди і складання гороскопів не суперечило релігії, пише Центр середньовічних та ранньомодерних студій.

За допомогою астрологічних знань складали гороскопи. Це могли бути "прогностики" для конкретної людини, міста. Могли бути гороскопи на цілий рік і навіть для певного регіону. Астрологи були переконані, що рухи небесних світил впливають на все - від погоди та врожаю до здоров'я людини. Вірили, що мікрокосмос людини відповідає великому космосу планет і зірок.

Зараз ви читаєте новину «Зміна оточення, нові прибутки і вихід із депресії: астролог дала прогноз на вересень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути