Ексклюзиви
пʼятниця, 05 січня 2018 05:43

Фотограф показав неймовірні знімки пташиної зграї
10

Часом у природі трапляються такі неймовірні речі, які здаються надто хорошими, щоб бути правдою. Всі ми уважно і з захватом спостерігаємо за великими пташиними зграями, які, літаючи, утворюють дивовижні і неповторні фігури, міняють форми, збираються в "хмари". Зграї різко і стрімко "падають", щоб так само швидко піднятися уверх.

Фотограф Деніел Бібер із Хілцінгена, Німеччина, "зловив" зграю шпаків, які почали вихляти та крутитися у повітрі. Це сталось, швидше за все, через якогось хижака, - яструба чи сокола. Що цікаво, - шпаки злетілись у величезну фігуру птаха, наче показуючи хижаку, що вони більші і сильніші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф робить неймовірні фото з дикими тваринами у зимовому лісі

Деніел не замітив цього під час зйомки. Тільки тоді, коли почав переглядати знімки, відібрав такі, де видно фігури "птахів". "Я був так сконцентрований на зйомці, що не зрозумів, що шпаки створили гігантську птаху в небі", - розповів фотограф.

National Geographic опублікував підбірку найкращих знімків тварин минулого року. Вражаючі знімки виставили на своїй сторінці в соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Фотограф показав неймовірні знімки пташиної зграї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути