пʼятниця, 26 серпня 2011 10:02

Британські матері вибирають батька-донора з іміджем рок-зірки та англійського денді

Британські матері вибирають батька-донора з іміджем рок-зірки та англійського денді

Англійські клініки запропонували нову послугу для жінок, що бажають стати матерями з допомогою донорського біологічного матеріалу.

Відтепер у своїх "заявках" вони зможуть вказувати не тільки свої побажання про фізичні дані майбутнього батька, але і його імідж, повідомляє km.ru.

Найбільшим попитом відразу став користуватись імідж "рок-зірки", у фаворитах також значиться і "англійський денді".

Під час процесу здачі біологічного матеріалу в донорський банк майбутні біологічні батьки тепер пишуть свою коротку біографію та описують причину, через яку вони вдались до подібної процедури.

Але нагадуємо, що донором може бути не кожен, хто має хороший імідж та відмінну репутацію. По-перше, донор повинен бути віком від 20 до 40 років і мати своїх здорових дітей, відзначає sana-med.com.ua. По-друге, він повинен пройти ретельне обстеження. Лікарі визначають групу крові, проводять аналізи на ВІЛ, сифіліс, гепатити С і В, інфекції, венеричні захворювання. По-третє, в обов'язковому порядку робиться спермограмма: показники сперми донора повинні бути вищими середньостатистичних значень.

Після отримання сперми в донора її заморожують, а через 6 місяців донор повторно здає всі аналізи. Якщо ніяких захворювань не виявляють, даний генетичний матеріал використовують для штучного запліднення.

Зараз ви читаєте новину «Британські матері вибирають батька-донора з іміджем рок-зірки та англійського денді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути