середа, 15 березня 2017 13:05

5 рослин, що швидко виростуть
21

Рослини, які найпростіше доглядати
Фото: ladnydom.pl
Рослини, які найпростіше доглядати
Рослини, які найпростіше доглядати
Рослини, які найпростіше доглядати
Рослини, які найпростіше доглядати

Яскравий город, повен квітів можна виростити, якщо підібрати однорічні сорти. Найкраще саджати такі, що сіються у ґрунт та не потребують часу, щоб проросла розсада. Про найбільш швидкорослі пише ladnydom.pl.

Перед тим, як сіяти квіти, слід подивитися на їхній колір, щоб компонувався, час цвіту та висоту. Такі рослини будуть на городі тільки один рік, проте важливо, щоб можна було отримати максимум задоволення від їх естетичного вигляду.

Календула (чорнобривці) - це дуже вдячна рослина з жовтими або помаранчевими квітами. Зацвітає через 16 тижнів з моменту висівання, квітне до перших заморозків. Добре переносить спеку та засуху. Досягає 60-90 см висоти. Може рости навіть у напівтіні.

Ціннія - буває різних кольорів. Зацвітає через 16 тижнів. Вимагає багато води і підтримання вологості ґрунту. Виростає до 30-90 см. Можна зрізати для букетів.

Настурція - одна з популярних квіток для оформлення. Має багато різних відтінків цвітіння, дещо округле листя на кінцях довгих тонких стебел. Квіти з'являються на 12 тижні з моменту висівання. Деякі види доростають до 120 см. Є також нижчі, по 30-40 см. Добре ростуть в тіні і на сонці. Некомфортно почувають себе у пересушеному ґрунті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вазони слід пересадити у перші дні березня

Клеом тернистий - ця квітка має ще англійську назву spider flower, або квітка-павук. Має оригінальні квіти з довгими тичинками. Прикрашають рослину 7-9 листків з гострими кінцями. Люблять сонце та тепло, ненавидять надмір вологості землі. Зацвітають через 14 тижнів після висівання. Виростають до 90-120 см.

Кобея - має квіти у вигляді дзвоника, спочатку зелені, потім фіолетові, білі. Рослина створює вигляд, що від неї багато зелені, є гарною оздобою навіть тоді, коли не цвіте. Квіти з'являються через 16 тижнів, можуть досягати до 6 метрів висоти. Краще ростуть на сонці. Їх довгі стебла потребують підпор.

Зараз ви читаєте новину «5 рослин, що швидко виростуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути