Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2016 13:12

Затримали чоловіка, який замовив вбивство старшого брата
7

Вінницька поліція спільно з прокуратурою викрили та попередили замовне вбивство. 22-річний чоловік хотів позбавити життя свого 24-річного брата. Між ними була суперечка за квартиру батьків. Про це кореспондент Gazeta.ua дізнався на прес-конференції т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса.

"Два місяці тому особа, яка перебувала вже у місцях позбавлення волі отримала замовлення на вбивство сім'ї. Ми зареєстрували відповідне провадження. Почали проводити ряд слідчо-оперативних заходів. Виявилось, що вінницьких батьків-інвалідів було троє дітей, які росли по дитячих будинках та інтернатах. За меншого брата і сестру відповідав старший брат. Він одружився, мала сім'ю і сестра. Батькам дали квартиру на 120 м. кв. і молодший брат залишився жити з ними. Іншого сина і доньку хотіли позбавити права власності на житло", - розповідає Педос.

Батько з меншим братом побили свою доньку і сестру. Старший брат вступився за неї і напав на чоловіків. За важкі тілесні ушкодження надані батькові йому присудили 5 років умовно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Односельці побили бійця АТО і розгромили його кафе-бар

"Провокації та образи продовжувалися. 22-річний брат зателефонував до свого знайомого, який уже відбував покарання і замовив вбивство сім'ї, а потім зупинився лише на старшому братові. З того часу протягом двох місяців поліція проводила контрольовану операцію по організації інсценування вбивства", - додає поліцейський.

За вбивство брата замовник запропонував 10 тис. дол. Встиг віддати 2 тис. грн авансу. Коли віддавав ще частину, то його затримали. За замовлення вбивства йому загрожує 15 років або довічне увязнення.

23 грудня у Кoзятині дiльничний пoлiцeйський Євгeн Трaйдaкaлo зaтримaв 34-річного чоловіка, який убив двох жінок на очах сина.
Зараз ви читаєте новину «Затримали чоловіка, який замовив вбивство старшого брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути