Ексклюзиви
середа, 03 серпня 2022 11:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Синєгубов висловився про повторний наступ росіян на Харків

Синєгубов висловився про повторний наступ росіян на Харків
Глава Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що на ворога очікує фіаско, якщо він знову спробує піти на Харків. ФОТО: скріншот

Окупанти почали поширювати інформацію про можливий повторний наступ на Харків. Однак за спроби піти вперед на них чекає фіаско.

Ми готові до будь-яких дій ворога, заявив у Telegram очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогу просунутися вперед. Хоч той і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів – невдалі. Загарбники постійно зазнають втрат у живій силі й техніці. Ми щодня посилюємо фортифікаційні споруди й наші оборонні можливості. Під час спроби піти вперед на ворога чекає лише чергове фіаско та ще більші втрати", – заявив Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків закидали ракетами С-300: фото наслідків

Він додав, що терор проти мирних людей окупанти продовжують від безсилля браку успіху на фронті.

"Маємо інформацію, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по Харкову й по районах області. Тому прошу мешканців Харківщини не нехтувати сигналами тривоги", – додав глава ОВА.

Раніше про ймовірність нового наступу на Харків говорила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Вона запевнила, що ЗСУ готові до атаки росіян і дадуть гідну відсіч.

Харків став ціллю російських загарбників з перших днів повномасштабного вторгнення. Не зумівши захопити місто, росіяни почали обстрілювати його з літаків та артилерії. Після того, як окупанти були відкинуті від околиць міста, вони зосередилися на обстрілах його з артилерії. Б'ють щодня, руйнуючи цивільну інфраутруктуру й убиваючи мирних жителів.

Зараз ви читаєте новину «Синєгубов висловився про повторний наступ росіян на Харків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути