Ексклюзиви
понеділок, 27 листопада 2017 07:58

Водій маршрутки висадив сина загиблого бійця АТО: до водія прийшли ветерани

Водій маршрутки висадив сина загиблого бійця АТО: до водія прийшли ветерани
На Волині водій у грубій формі висадив з маршрутки 15-річного лучанина, сина загиблого героя АТО Сергія Гулюка. Фото: facebook

На Волині водій у грубій формі висадив з маршрутки 15-річного лучанина, сина загиблого героя АТО Сергія Гулюка.

"Водій змусив вийти дитину з маршрутки, потягнув хлопця за руку, вирвав у нього з рук рюкзак і кинув на протилежне сидіння. Дмитро змушений був вийти. Водій свій вчинок мотивував так:"У мене таких, як ти багато, і я не зобов'язаний вас всіх возити". При тому, що у Діми був нульовий квиток (безкоштовний квиток з оплаченим касовим збором). І ніхто з пасажирів не заступився за нього", - розповіла на своїй сторінці в Facebook його мати Юлія Гулюк.

Така поведінка водія обурила громадськість, ветерани та волонтери звернулися до перевізника, який нахабно заявив про те, що "не зобов'язаний возити безкоштовно", мотивуючи тим, що нібито хлопець купив проїзний талон як член багатодітної сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заселити Урал українцями: відомі грандіозні плани Росії

Вранці, 26 листопада, атовці та волонтери поговорили з водієм, який висадив з маршрутки 15-річного лучанина, сина загиблого атовця Сергія Гулюка. Про написав на сторінці Спілка воїнів АТО Волині у соцмережі Олег Кобилинський.

"Розяснювальну роботу проведено. Продовження 27 листопада на 8:00 в облраді, йдемо до Гунчика і Мирки разом із перевізником, водієм, мамою і малим. Явка 100%", - йдеться у дописі Олега Кобилинського.

Нещодавно на Волині вже був випадок, коли водій висадив з автобуса неповнолітню дівчину з пільговим квитком. Тоді перевізник пояснив свої дії тим, що держава не відшкодовує їм вартості перевезення пільговиків і вони безкоштовно перевозять лише учасників АТО.

Зараз ви читаєте новину «Водій маршрутки висадив сина загиблого бійця АТО: до водія прийшли ветерани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути