Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2020 12:35

У Львові не запроваджуватимуть нові карантинні обмеження

У Львові не запроваджуватимуть нові карантинні обмеження
У Львові оголосили помаранчевий колір епідеміологічної безпеки Фото https://unsplash.чом

У Львові не заборонятимуть роботу спортивних залів і хостелів у зв'язку із занесенням міста до помаранчевої зони епідеміологічної безпеки. Таке рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС 4 серпня.

Державна комісія ТЕС і НС оголосила у Львові з 3 серпня помаранчевий рівень епідеміологічної безпеки. Під час засідання міська комісія ТЕБ і НС у Львові адаптувала рішення уряду. Вирішили не забороняти роботу спортзалів і закладів культури за умов дотримання протиепідемічних вимог. Про це повідомили у ЛМР.

У місті проведуть перевірку ринків, супермаркетів, ТРЦ, спортивних і закладів громадського харчування на дотримання карантинних вимог. У разі недотримання комісія прийматиме рішення про припинення їхньої діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільська влада категорично не погоджується з червоною зоною міста

"Додатково адаптовувати місто до правил помаранчевої зони необхідності немає, бо ми живемо в цьому режимі останні 6 місяців. Я прошу всіх не бути байдужими до себе і своїх близьких. Маска (на носі теж) та часта дезінфекція допоможуть провести це літо в безпеці. Бережіть себе та рідних", - прокоментував рішення комісії мер Львова Андрій Садовий.

Незгоду з віднесенням Тернополя до червоної зони карантину висловила міська рада. Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії ради, повідомив голова міста Сергій Надал.

Зараз ви читаєте новину «У Львові не запроваджуватимуть нові карантинні обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути