пʼятниця, 23 лютого 2018 03:28

Ветеран АТО започаткував власну справу

Ветеран АТО започаткував власну справу
Працює офіційно, сплачує всі податки. Фото:galinfo.com.ua

49-річний Михайло Стефаниця з села Годині Мостиського району Львівської області після повернення з АТО започаткував власну справу.

За грантові та кредитні кошти чоловік придбав дороговартісну техніку і тепер допомагає у розвитку інфраструктури району, - про це пише "Гал-інфо".

Ідея започаткувати власну справу виникла ще під час служби у зоні АТО. Коли повернувся зі Сходу - продав автомобіль. За заощаджені раніше гроші купив міні-навантажувач. Це дозволило чоловіку створити підприємство, що надає транспортні послуги на будівництві по всьому Мостиському району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерани АТО вимагають від АМКУ припинити підтримку російського бізнесу в Україні

"Започаткувати свою справу, оформити всі документи мені допомогли спеціалісти з Мостиського центру зайнятості – дуже вдячний їм. Крім того, два тижні разом з іншими учасниками бойових дій я навчався у бізнес-центрі у Львові, де дізнався про основи ведення бізнесу", - розповідає підприємець.

ФОП "Стефаниця" працює офіційно, сплачує всі податки. Це єдине підприємство у Мостиському районі, яке надає такі послуги: копання канав для води, каналізації, фундаментів, дренажні роботи, вивіз сміття, вирівнювання території під бруківку тощо.

Іншим ветеранам АТО, а також простим українцям, підприємець з Мостищини радить не тікати закордон у пошуках роботи, а чесно і легально розпочати власну справу в Україні.

35-річний Максим Перев'язко - учасник АТО, музикант. До війни він 14 років працював у школі вчителем історії. Повернувшись із зони конфлікту додому вчився у бізнес-школі на програмі для ветеранів. Там виграв ґрант і відкрив у Дрогобичі на Львівщині мистецьку студію для дітей.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО започаткував власну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути